نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: روش جایگزین کردن متون داخل کادرها با یک متن اصلی

  1. #1

    روش جایگزین کردن متون داخل کادرها با یک متن اصلی

    درود به همه دوستان خوب اینجا!
    تازه واردم. خیلی هم خوشحال میشم منم تو جمعتون راه بدین
    یه کاربر بی تجربه م، که خب یه وقتایی سوالایی واسم پیش میاد و از دوستان کمک میگیرم. راستش جستجو هم کردم ولی به جواب نرسیدم. آخه اصلا نمیدونم باید چی جستجو کنم!
    از همه دوستان تقاضای کمک دارم.
    اینم سوال:
    میخوام یه صفحه داشته باشم با چند تا کادر مخصوص وارد کردن متن. و یه متن اصلی (مخفی یا نمایان!) بعد تو هر کدوم از کادرها یه متن جداگونه وارد کنم، در آخر با کلیک رو دکمه ای، متن هر کدوم از کادرها با قسمتی مشخص شده از متن اصلی جایگزین بشه. امیدوارم منظورمو درست و کامل رسونده باشم. مثل این سایتها که هست، تو هر کدوم از کادرها یه چیزی رو انتخاب میکنی، بعد یک کد نهایی بهت میده. مثل همونا.
    یه کارایی واسه خودم انجام میدم، اینه که همچین تنظیماتی لازمم شده. حالا از دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه که ایجاد این صفحه با HTML ممکنه؟ یا اصلا نرم افزاری هست همچین امکانی به آدم بده؟
    منتظر کمکتون می مونم!
    شاد باشید رفقا

  2. #2

    نقل قول: روش جایگزین کردن متون داخل کادرها با یک متن اصلی

    منظورتون این هست یک فرم داشته باشید و اطلاعاتی را کاربر وارد کند بعد یک متن مثل :
    این یک متن تست است
    داشته باشید بعد از ارسال اون فرم توسط کاربر متن با داده هایی که کاربر وارد کرده تغییر کنه مثلا قسمت متن در جمله بالا با داده کاربر تغییر کنه و کلمه کاربر جایگزین شود ؟
    این یک متن جدید تست است

  3. #3

    نقل قول: روش جایگزین کردن متون داخل کادرها با یک متن اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط extern مشاهده تاپیک
    منظورتون این هست یک فرم داشته باشید و اطلاعاتی را کاربر وارد کند بعد یک متن مثل :
    این یک متن تست است
    داشته باشید بعد از ارسال اون فرم توسط کاربر متن با داده هایی که کاربر وارد کرده تغییر کنه مثلا قسمت متن در جمله بالا با داده کاربر تغییر کنه و کلمه کاربر جایگزین شود ؟
    این یک متن جدید تست است
    درود به دوست خوبم
    بله منظورم یه همچین چیزیه. البته به جای یه کادر از چند تا کادر بهره ببره!
    ممنون میشم راهنماییم کنین

  4. #4

    نقل قول: روش جایگزین کردن متون داخل کادرها با یک متن اصلی

    ساده ترین روش این هست با php بگیرید داده ها را و داخل متن خودتون بزارید کد زیر را ببینید :
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <title>simple page</title>
    </head>
    <style>
    body {

    direction:rtl;
    }
    </style>
    <body>
    <form action="" method="post">
    <label>نام شما</label>
    <input type="text" name="name" /><br>
    <label>کلمه شما</label>
    <input type="text" name="word" /><br>
    <input type="submit" name="submit" />

    </form>

    </body></html>
    <?php
    if(isset($_POST['submit'])) {
    echo "<p>نام کاربری شما : ".$_POST['name']."می باشد و کلمه وارد شده شما ".$_POST['word']." </p>";
    }
    ?>

  5. #5

    نقل قول: روش جایگزین کردن متون داخل کادرها با یک متن اصلی

    ممنونم ازت رفیق
    آره یه همچین چیزی. البته من بی تجربه ام. اصلا نمیدونم کدهای پی اچ پی رو باید چه جوری تغییر بدم یا حتی کجا استفاده شون کنم.
    این کدها رو میبینی دوست من:
    کد HTML:
    <table bgcolor="#f4f5b8" width="900" dir="rtl" frame="Box" cellpadding="3">
    <tr>
       <td align="center"><img src="1.png" class="image3" alt="pic"></td>
       <td align="center"><img src="1.png" class="image3" alt="pic"></td>
       <td align="center"><img src="1.png" class="image3" alt="pic"></td>
    </tr></table>
    هی سلولهای جدول رو تغییر میدم. تو وبلاگ و سایت نیست. تو سیستم خودم برا بعضی کارا استفاده ش میکنم. میخوام وقتی سلولها رو تغییر میدم، هی مجبور نباشم دستی کدها رو عوض کنم. چند تا کادر مربوط به اون چند تا سلول باشه که هر وقت پرشون کردم خودکار تو متن جایگزین بشن.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 16 دی 1392, 17:24 عصر
  2. مبتدی: آیا این روش بایند کردن dropDownList داخل گیرید درسته؟
    نوشته شده توسط zhr.rezae66i در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1391, 17:54 عصر
  3. روش dockable کردن پنجره های داخل برنامه خودمان
    نوشته شده توسط majjjj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1387, 15:06 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 اسفند 1386, 22:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •