نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل یا دیتاگرید در vb6

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    مشکل یا دیتاگرید در vb6

    من میخوام تو vb6 دیتاگریدم رو از پایین نشون بده (آخرین رکورد ثبت شده) آیا ممکنه؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل یا دیتاگرید در vb6

    سلام
    بايد اطلاعات رو به صورت برعكس مرتب كنيد، مثلا اگر فيلد Id داريد دستور Sql به شكل زير باشه
    Select * from table_name order by id desc
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: مشکل یا دیتاگرید در vb6

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    بايد اطلاعات رو به صورت برعكس مرتب كنيد، مثلا اگر فيلد Id داريد دستور Sql به شكل زير باشه
    Select * from table_name order by id desc
    مشکلم حل شد فقط یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه من یه نرم افزار ثبت نوشتم و به طور AutoNumber شماره گذاری میکنه و میخوام شماره ردیف جدید رو که میخواد روی اون ثبت کنه رو نشون بده! میشه کمک کنید
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 14 بهمن 1392 در 10:55 صبح

  4. #4

    نقل قول: مشکل یا دیتاگرید در vb6

    سلام
    با دستور زير آخرين شماره رو بدست بياريد، يكي بهش اضافه كنيد و نشون بديد
    Select Count(*)+1 As NewRow From table_name
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: مشکل یا دیتاگرید در vb6

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    با دستور زير آخرين شماره رو بدست بياريد، يكي بهش اضافه كنيد و نشون بديد
    Select Count(*)+1 As NewRow From table_name
    ببخشید چون من مبتدی هستم میشه بفرمایید این کد رو کجا باید قرار بدم؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل یا دیتاگرید در vb6

    سلام
    در خاصيت RecordSource يك كنترل ديتا يا ADO
    از DAO استفاده مي‌كنيد يا Adodc يا Adodb ؟
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479
    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    در خاصيت RecordSource يك كنترل ديتا يا ADO
    از DAO استفاده مي‌كنيد يا Adodc يا Adodb ؟
    از adodc استفاده میکنم
    درضمن استاد میخوام روی یک لیبل یا تکس باکس شماره بعدی نشون داده بشه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 14 بهمن 1392 در 17:02 عصر

  8. #8

    نقل قول: مشکل یا دیتاگرید در vb6

    سلام
    مسير ديتابيس و نام جدول خودتون رو بزاريد

    Dim cnn As New ADODB.Connection
    Dim rst As New ADODB.Recordset
    cnn.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\Test.mdb;Persist Security Info=False"
    cnn.Open

    rst.LockType = adLockOptimistic
    rst.Open "Select Count(*)+1 As NewRow From table_name", cnn, adOpenDynamic

    Label1 = Val(rst!newrow & "")
    rst.Close
    cnn.close
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: مشکل یا دیتاگرید در vb6

    قبول نمیکنه نام جدولم هم come است نام شیئ هم adodc1 می باشد
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 15 بهمن 1392 در 16:20 عصر

  10. #10

    نقل قول: مشکل یا دیتاگرید در vb6

    سلام
    از روي عبارت قبول نمي‌كنه نميشه فهميد مشكل چيه، اگر پيام خطايي هست دقيق بزاريد وگرنه برنامتون رو بزاريد تا بررسي بشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: مشکل یا دیتاگرید در vb6

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    از روي عبارت قبول نمي‌كنه نميشه فهميد مشكل چيه، اگر پيام خطايي هست دقيق بزاريد وگرنه برنامتون رو بزاريد تا بررسي بشه
    استاد میشه این کد رو رو یه پروژه با شئ های adodc , datagrid ,label سوار کنین و ضمیمه اش کنید ؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل اجرای crystal در vb6 در ویندوز ویستا
    نوشته شده توسط m_nazeri در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 31 خرداد 1386, 03:15 صبح
  2. مشکل صفحه کد در vb6
    نوشته شده توسط RZ_HAFEZ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 30 خرداد 1386, 08:48 صبح
  3. مشکل با دیتاگرید(تکراری نیست)
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1384, 19:31 عصر
  4. مشکل در چاپ در VB6
    نوشته شده توسط ASPDeveloper در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 16 اردیبهشت 1384, 10:28 صبح
  5. مشکل با دیتاگرید و تصویر
    نوشته شده توسط ghabr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1384, 03:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •