نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چک کردن جدول خالی در php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار artablog
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    39
    پست
    112

    چک کردن جدول خالی در php

    سلام
    یه جدول دارم دو تا ستون داره یکی username و یکی password فرض کنید این جدول دو تا رکورد داره رکورد یک نام کاربری user1 داره با پسورد 1234 و یه رکورد داره با نام کاربری user2 و پسورد خالی با کد زیر چک میکنم اگه نام کاربری وجود داشت مقدار yes را برگردونه اگه وجود نداشت مقدار no را برمیگردونه حالا میخوام چک کنه اگه نام کاربری وجود داشت و پسورد خالی بود مقدار no را برگردونه
    $link = mysql_connect($server,$user,$pass);
    mysql_select_db($db);
    $response = 'no';
    if(isset($_POST['username']) && trim($_POST['username']) != ''){
    $query = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username = '".mysql_escape_string(trim($_POST['username']))."'", $link);
    if(mysql_num_rows($query) > 0){
    $response = 'yes';
    }
    }
    echo json_encode(array('exists' => $response));

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sadegh1362
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    188

    نقل قول: چک کردن جدول خالی در php

    سلام
    در if دوم باید مقدار فیلد password رو چک کنید یعنی یه if دیگه بذارید و مقدار آرای ای که تویه $query هست رو بخونید و اگر مقدارش برابر 0 یا null بود response$ رو برابر no قرار بده
    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار artablog
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    39
    پست
    112

    نقل قول: چک کردن جدول خالی در php

    تو سایت stackoverflow سوال کردم اونجا جواب دادن به نتیجه هم رسیدم
    http://stackoverflow.com/questions/2...assword-in-php
    just add AND password !='' this line to your query

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sadegh1362
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    188

    نقل قول: چک کردن جدول خالی در php

    بله اینم یه راه دیگست اما این راهی که من گفتم باعث می شه داده ای از دیتابیش بیان بعدا چک بشه
    اما تو راهی که شما گفتین داده در دیتابیس چک می شن موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: چک کردن جدول خالی در php

    از این راه هم میشه:

    mysql_connect($server, $user, $pass) or die('Connection error');
    mysql_select_db($db) or die('Database error');
    mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');
    mysql_set_charset('utf8');
    $response = 'no';
    if(isset($_POST['username']) && trim($_POST['username']) !== '') {
    $username = mysql_real_escape_string(trim($_POST['username']));
    $count = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) AS `total` FROM `users` WHERE (`username`='{$username}' AND TRIM(`password`)<>'')"), 0, 0);
    /*
    OR :
    $count = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) AS `total` FROM `users` WHERE (`username`='{$username}' AND `password` IS NOT NULL)"), 0, 0);
    */
    if($count > 0) {
    $response = 'yes';
    }
    }
    echo json_encode(array('exists' => $response));

    البته دقت کنید که دستور دوم (کامنت) وقتی کار میکنه که شما موقع ساخت جدول، برای فیلد password گزینه Null رو انتخاب کرده باشین یعنی اگه مقدار نداشته باشه، Null ذخیره بشه نه یک رشته خالی.

تاپیک های مشابه

  1. خالی کردن جدول
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 17 خرداد 1387, 15:24 عصر
  2. پیدا کردن فضای خالی بین رکودهای یک جدول بزرگ ؟
    نوشته شده توسط Mah6447 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 19 اسفند 1386, 09:46 صبح
  3. یک مشکل در زمان خالی کردن جدول
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 16 اسفند 1386, 08:08 صبح
  4. اضافه کردن به یک جدول خالی
    نوشته شده توسط fateme_shourabi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 14 اسفند 1384, 08:52 صبح
  5. مشکل درج کردن رکوردی خالی در یک جدول توسط Recordset
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 23 خرداد 1383, 08:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •