نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: placeholder برای IE

  1. #1

    placeholder برای IE

    چطور میتونیم قابلیت placeholder که از ویژگی های HTML5 است رو برای مروگرهای قدیمی مثل IE فعال کنیم؟

  2. #2

    نقل قول: placeholder برای IE

    نقل قول نوشته شده توسط esmaeilbf مشاهده تاپیک
    چطور میتونیم قابلیت placeholder که از ویژگی های HTML5 است رو برای مروگرهای قدیمی مثل IE فعال کنیم؟
    اینجا

    https://barnamenevis.org/showthread.p...l5-%D9%88-css3

  3. #3

    نقل قول: placeholder برای IE

    با گذاشتن این فایل در قالب خودتون این قابلیت رو هم می تونید برای IE هم فعال کنید:
    https://www.google.com/url?sa=t&rct=...60444564,d.Yms

  4. #4

    نقل قول: placeholder برای IE

    نقل قول نوشته شده توسط ateryad مشاهده تاپیک
    با گذاشتن این فایل در قالب خودتون این قابلیت رو هم می تونید برای IE هم فعال کنید:
    https://www.google.com/url?sa=t&rct=...60444564,d.Yms
    دسترسی که نداریم !! یا از این ور یا اون ور
    اگه میشه لینک دانلودش بزارید
    باتشکر

  5. #5

    نقل قول: placeholder برای IE

    با سلام دوست عزیز
    اگر نتونستید فایل رو دانلود کنید، این کد رو داخل قالب خودتون استفاده کنید:

    <!--[if lt IE 9]>
    <script src="dist/html5shiv.js"></script>
    <![endif]-->

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اختصاص دادن title های متفاوت برای تک تک placeholder ها..
    نوشته شده توسط Saber Mogaddas در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آذر 1390, 13:46 عصر
  2. شما کدام ابزار را برای گزارشگیری ترجیح می‌دهید؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 44
    آخرین پست: یک شنبه 27 آبان 1386, 00:29 صبح
  3. کاربرد برای PlaceHolder
    نوشته شده توسط aidinwashere در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1384, 14:57 عصر
  4. روشی برای تقویت کاربری و جستجو در سایت
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 02 فروردین 1382, 14:26 عصر
  5. برای برنامه هاتون تابع تعریف کنید
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اسفند 1381, 00:21 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •