نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه بعد از ورود به برنامه دیتابیس به صورت کلی پاک شود؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    Question چگونه بعد از ورود به برنامه دیتابیس به صورت کلی پاک شود؟

    با سلام
    من می خواهم بلافاصله بعد از ورود به پروژه دیتاگرید به صورت کلی پاک شود و چیزی در آن جدول باقی نماند.(من از sql استفاده می کنم)
    لطفا کمک کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    نقل قول: چگونه بعد از ورود به برنامه دیتابیس به صورت کلی پاک شود؟

    جدولی رو که متصل به دیتاگرید کردید پاک کنید از دیتاستتون.
    مثلاً :
    myDataSet.DataTable.clear();

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: چگونه بعد از ورود به برنامه دیتابیس به صورت کلی پاک شود؟

    نقل قول نوشته شده توسط matin.soft مشاهده تاپیک
    جدولی رو که متصل به دیتاگرید کردید پاک کنید از دیتاستتون.
    مثلاً :
    myDataSet.DataTable.clear();

    موفق باشید
    با تشکر از شما یه سوال این جدول رو فقط پاک می کنه یا کلا از داخل دیتابیس پاک می کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 دی 1391, 22:33 عصر
  2. پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 19 آذر 1391, 08:08 صبح
  3. عدم ذخیره داده هادر دیتابیس بعد از بسته شدن برنامه
    نوشته شده توسط mrt_Azm در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1391, 17:02 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1390, 22:37 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 10:41 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •