نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در فراخوانی متد داخل کلاس

  1. #1

    Question مشکل در فراخوانی متد داخل کلاس

    سلام
    من یه کلاس ساختم و داخلش متد زیر رو نوشتم که یک دیتا گرید رو پر میکنه
            public void DataShow_grid()
    {
    ShowData_frm frm2 = new ShowData_frm();
    SqlConnection con1 = new SqlConnection("server=localhost;database=STUDENT;I ntegrated Security=True");
    SqlDataAdapter dadapter1 = new SqlDataAdapter("select * from PERSON", con1);
    DataSet ds1 = new DataSet();
    DataTableMapping tblmap = new DataTableMapping();
    DataColumnMapping colmap = new DataColumnMapping();
    tblmap = dadapter1.TableMappings.Add("Table", "person");
    colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("Code", "Student ID");
    colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("Name", "First Name");
    colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("Family", "Last Name");
    colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("Bedehkari", "Debtor");
    colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("Bestankari", "Creditor");
    dadapter1.Fill(ds1);
    frm2.dataGrid1.DataSource = ds1;
    frm2.dataGrid1.DataMember = "person";
    }


    قراره که با استفاده از یه کلید تو فرم یک این متد فراخونی بشه و دیتا گرید رو تو فرم دو پر کنه.ولی فقط فرم دو باز میشه و دیتا گریدش پر نمیشه.ولی اگه این کد ها رو مستقیما تو کلید فرم یک بنویسم درسته.مشکل چیه؟
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله abolfazl_d_sh : چهارشنبه 16 بهمن 1392 در 13:35 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: مشکل در فراخوانی متد داخل کلاس

    سلام.
    متود frm2.Show رو دقیقا کجا اجرا می کنید؟
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    بوکان
    پست
    58

    نقل قول: مشکل در فراخوانی متد داخل کلاس

    شما قبلا از کلاس استفاده کردید؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در فراخوانی متد داخل کلاس

    سلام
    شما حتما وقتی میخواید متد ()frm2.Show را فراخوانی کنید از فرم 2 تون یه object دیگه میسازین
    باید بر کردن دیتا گرید و فراخوانی show را با یه object انجام بدین
    یا ()frm2.Show را در همون متد DataShow_grid() بزارید یا object تتونو global تعریف کنید

  5. #5

    Question نقل قول: مشکل در فراخوانی متد داخل کلاس

    متد frm2.show رو در کلید فرم یک و پس از فراخونی متد DataShow_grid نوشتم.اینم کد:

            private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ShowData sd = new ShowData(); //نمونه سازی از کلاس
    ShowData_frm frm2 = new ShowData_frm(); //نمونه سازی فرم 2
    sd.DataShow_grid(); //متد داخل کلاس
    frm2.Show(); //فراخوانی فرم 2
    }


    طبق پست 4 متد frm2.show رو تو متدDataShow_grid نوشتم ولی برنامه هنگام کلیک روی باتن ارور میده:

    class ShowData
    {
    SqlConnection con1 = new SqlConnection("server=localhost;database=STUDENT;I ntegrated Security=True");
    SqlDataAdapter dadapter1;
    DataSet ds1 = new DataSet();
    ShowData_frm frm2 = new ShowData_frm();
    public void DataShow_grid()
    {
    dadapter1 = new SqlDataAdapter("select * from PERSON", con1);
    DataTableMapping tblmap = new DataTableMapping();
    DataColumnMapping colmap = new DataColumnMapping();
    tblmap = dadapter1.TableMappings.Add("Table", "person");
    colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("Code", "Student ID");
    colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("Name", "First Name");
    colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("Family", "Last Name");
    colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("Bedehkari", "Debtor");
    colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("Bestankari", "Creditor");
    dadapter1.Fill(ds1);
    frm2.dataGrid1.DataSource = ds1;
    frm2.dataGrid1.DataMember = "person";
    frm2.Show();
    }
    }

  6. #6

    نقل قول: مشکل در فراخوانی متد داخل کلاس

    اینجوری بنویس ببین درست میشه

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ShowData sd = new ShowData(); //نمونه سازی از کلاس
    sd.DataShow_grid(); //متد داخل کلاس2
    }




    کلاستم اینجوری بنویس

    class ShowData
    {
    public void DataShow_grid()
    {

    SqlConnection con1 = new SqlConnection("server=localhost;database=STUDENT;I ntegrated Security=True");
    DataSet ds1 = new DataSet();
    ShowData_frm frm2 = new ShowData_frm();
    SqlDataAdapter dadapter1 = new SqlDataAdapter("select * from PERSON", con1);
    DataTableMapping tblmap = new DataTableMapping();
    DataColumnMapping colmap = new DataColumnMapping();
    tblmap = dadapter1.TableMappings.Add("Table", "person");
    colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("Code", "Student ID");
    colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("Name", "First Name");
    colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("Family", "Last Name");
    colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("Bedehkari", "Debtor");
    colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("Bestankari", "Creditor");
    dadapter1.Fill(ds1);
    frm2.dataGrid1.DataSource = ds1;
    frm2.dataGrid1.DataMember = "person";
    frm2.Show();
    }
    }



  7. #7

    نقل قول: مشکل در فراخوانی متد داخل کلاس

    ممنون آقای abas70
    درست شد

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در فراخوانی متد
    نوشته شده توسط payamka در بخش CodeIgniter
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 تیر 1391, 13:11 عصر
  2. حرفه ای: مشکل در فراخوانی متد EnumKey از کلاس StdRegProv
    نوشته شده توسط devil00x در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 28 فروردین 1391, 19:23 عصر
  3. مبتدی: مشکل در فراخوانی متد
    نوشته شده توسط senior.sina در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 فروردین 1391, 15:38 عصر
  4. سوال: مشکل با تعریف متد در کلاس (C++‎.net2005)
    نوشته شده توسط mahdi bg در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1387, 14:16 عصر
  5. مشکل با فراخوانی کلاس در پوشه های پائین تر روت با usebean
    نوشته شده توسط mati_suni در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 اسفند 1386, 17:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •