نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: authenticate کردن یوزرها و خواندن یوزر و پسورد از دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    authenticate کردن یوزرها و خواندن یوزر و پسورد از دیتابیس

    سلام به تمامی دوستان

    من با استفاده از ابزار login ویژوال استودیو و در قسمت web.config یوزرها رو authenticate کردم ولی میخوام یوزر و پسورد رو از دیتا بیس بخونه چه کدی باید بنویسم؟

    خیلی فوریه کمک کنید.

    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773

    نقل قول: authenticate کردن یوزرها و خواندن یوزر و پسورد از دیتابیس

    من از کنترل login استفاده نمیکنم خودم دوتا تکت باکس ، یه دکمه و یه چکباکس میزارم به صورت زیر عمل میکنم:
    توی button_click اینو مینویسم:

    protected void btnLOGIN_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    lblmessage.Text = "";
    DBClass dbcls = new DBClass();
    if (dbcls.CheckUser(txtUSRN.Text.Trim(), txtPASSW.Text.Trim()))
    {
    FormsAuthentication.RedirectFromLoginPage(txtUSRN. Text.Trim(), chboxRem.Checked);
    }
    else
    {
    lblmessage.Text = "نام کاربری یا رمزعبور اشتباه است";
    }
    }


    توی وب کانفیگ هم اینو ست میکنم:

    <system.web>
    .
    .
    .
    <authentication mode="Forms">
    <forms name=".AuthenticateMySite" loginUrl="login.aspx" defaultUrl="Default.aspx" timeout="43200" slidingExpiration="true"></forms>
    </authentication>
    .
    .
    </system.web>


    توی صفحاتی هم که نیاز به مجوز لاگین هست در page_load اون صفحه یا page_load مستر پیج اون کد زیر رو مینویسم تا بدون لاگین اجازه ورود نده:

    bool checkLogin = HttpContext.Current.User.Identity.IsAuthenticated;
    if (checkLogin)
    {
    string UserName = HttpContext.Current.User.Identity.Name;
    DBClass dbcls = new DBClass();
    string FullName = dbcls.GetUserFullName(UserName);
    HLUser.Text = "کاربر فعال : " + FullName;
    }
    else
    {
    FormsAuthentication.SignOut();
    Response.Redirect(FormsAuthentication.LoginUrl);
    }


    بازم تحقیق کن شاید روشی که من استفاده میکنم اشتباه باشه...
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله kablayi : پنج شنبه 17 بهمن 1392 در 12:12 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: authenticate کردن یوزرها و خواندن یوزر و پسورد از دیتابیس

    CheckUser چیه تو کد بالا؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773

    نقل قول: authenticate کردن یوزرها و خواندن یوزر و پسورد از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط manit44 مشاهده تاپیک
    CheckUser چیه تو کد بالا؟
    یه تابع هست که از درون یه کلاس صدا زده میشه و کار چک کردن username و pass از دیتابیس رو بر عهده داره که در صورت وجود user و pass ارسالی در دیتابیس مقدار true رو برمیگردونه و الا false

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: authenticate کردن یوزرها و خواندن یوزر و پسورد از دیتابیس

    میشه کد کلاسشو برام بزارین؟

    ممنون میشم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773

    نقل قول: authenticate کردن یوزرها و خواندن یوزر و پسورد از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط manit44 مشاهده تاپیک
    میشه کد کلاسشو برام بزارین؟

    ممنون میشم.


    private string ConnectionString()
    {
    string constr = ConfigurationManager.ConnectionStrings["ConnectionString"].ConnectionString;
    return constr;
    }

    public bool CheckUser(string UserName, string PassWord)
    {
    int count = 0;
    SqlConnection cn = new SqlConnection(ConnectionString());
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.CommandText = "SELECT COUNT(*) FROM UserPass WHERE (UserName=@UN)AND(Password=@psw)";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@UN", UserName);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@psw", PassWord);
    cmd.Connection = cn;
    cn.Open();
    count = Convert.ToInt32(cmd.ExecuteScalar());
    cn.Close();
    if (count > 0)
    return true;
    else
    return false;
    }


  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: authenticate کردن یوزرها و خواندن یوزر و پسورد از دیتابیس

    GetUserFullName رو نذاشتین

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773

    نقل قول: authenticate کردن یوزرها و خواندن یوزر و پسورد از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط manit44 مشاهده تاپیک
    GetUserFullName رو نذاشتین
    اینا دیگه دستورات ساده ایه که خوندن اطلاعات از دیتابیس هست...


    public string GetUserFullName(string UserName)
    {
    string FName = "";
    SqlConnection cn = new SqlConnection(ConnectionString());
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.CommandText = "SELECT Name, Family FROM UserPass WHERE (UserName = @UN)";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@UN", UserName);
    cmd.Connection = cn;
    SqlDataReader dr;
    cn.Open();
    dr = cmd.ExecuteReader();
    while (dr.Read())
    {
    FName = dr[0].ToString() + " " + dr[1].ToString();
    }
    dr.Close();
    cn.Close();
    return FName;
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773

    نقل قول: authenticate کردن یوزرها و خواندن یوزر و پسورد از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط manit44
    آخه من دو تا پیج دارم میخوام تو پیج دومم اینو نمایش بده چکار باید بکنم؟
    به کدهایی که نوشتم دقت کنید...
    به کدهای قسمت وب کانفیگ بیشتر دقت کنید متوجه میشید
    دو تا پیج توی اون تعریف شده یه loginURL هست که مشخصه برای چیه ویه defaultUrl که در صورت معتبر بودن user و pass به اون هدایت میشه...

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چک کردن یوزر و پسورد برای ورود به سیستم
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1391, 11:11 صبح
  2. سوال: دادن یوزر و پسورد به دیتابیس
    نوشته شده توسط morteza271 در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 11 شهریور 1389, 05:29 صبح
  3. چک کردن یوزر و پسورد
    نوشته شده توسط saeed25 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 04 بهمن 1388, 01:06 صبح
  4. چک کردن یوزر و پسورد در SQL
    نوشته شده توسط mohsen-unique در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 آذر 1387, 01:38 صبح
  5. وارد کردن یوزر و پسورد و نمایش نمره درس
    نوشته شده توسط alireza_naeemy در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1385, 07:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •