نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جمع کردن اعداد داخل رکوردهای یک فیلد

  1. #1

    Question جمع کردن اعداد داخل رکوردهای یک فیلد

    من روی فروم یه جدول گذاشتم که یک فیلداز نوع integer است (برای قیمت) ، حالا می خوام تمام رکوردهای این فیلد رو جمع کنم (فیلد قیمت) و در یه Label بزارم ...
    لطفاً منو راهنمایی کنید ....
    خیلی مهم و ضروری هستش...
    هر چه زودتر باید تمومش کنم ...
    مرسی

  2. #2
    پس شما یک جدول دارید که فیلدی از نوع Integer داره و میخواهید جمع این فیلد رو روی تمام
    رکوردها بدست بیارید،
    میتونید از Query استفاده کنید.


    Select SUM(Price)
    from Table_Name

  3. #3

    نقل قول: جمع کردن اعداد داخل رکوردهای یک فیلد

    سلام دوست عزیز
    دوست عزیز من به چروژه نوشتمکه فقط گیر این قسمتم
    Access هم کار نکردیم الان گیرم. در مورد دستور بالایی که نوشتین ...

    این دستوری که نوشتی خوب درست، ولی کجا نشون میده ؟ من الان Access 2003 ندارم که توی Query بنویسم. به قول دوستمون اگه بخوایم توی یک label نشون بده باید کجای این دوستور شما بگیمکه توی label1 ( به عنوان مثال) نشون بده ؟

    ممنون از راهنماییت

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M_Maskout
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    150

    نقل قول: جمع کردن اعداد داخل رکوردهای یک فیلد

    سلام
    یه TADOQuery رو فرم بذارین و بعد تو خاصیت SQL اون عبارت
    SELECT Sum(field-name) AS new-name FROM table-name;
    رو بنویسین و برای نمایش حاصل جمع بعد از باز کردن query (اکتیو کردن TADOQuery) می‌تونید از دستوری شبیه زیر استفاده کنین:
     Label1.Caption := IntToStr(TADOQuery1['new-name']);
    آخرین ویرایش به وسیله M_Maskout : سه شنبه 23 فروردین 1390 در 20:25 عصر دلیل: اصلاح کد در انتهای پست

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    106

    نقل قول: جمع کردن اعداد داخل رکوردهای یک فیلد

    حتما مقداری درباره Query و دستورات SQL مطالعه کنید. گمان کنم پروژه تون متحول بشه.

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    شهرستان فراشبند استان فارس
    پست
    15

    نقل قول: جمع کردن اعداد داخل رکوردهای یک فیلد

    با سلام
    من در تمام برنامه هايم حتي براي چند ركورد از دستور زير استفاده مي كنم براي table و adotable هيچ فرقي ندارد
    بعد از دستور اضاف شدن ركورد به جدول دستور رابنويس و اگر لازم باشد موقع باز شدن فرم جمع ركوردها براي هر فيلد مشخص باشد همين دستور را در رويداد onshow مربوط به فرم بنويسيد ضمنا اگر بخواهيد در label باشد بجاي edit از label.caption استفاده كن..موفق باشيد
    var
    i:intege;
    begin
    i:=0;
    table1.Active:=true;
    table1.First;
    while not table1.Eof do
    begin
    i:=i+table1.fieldbyname('ghimat').AsInteger;
    table1.Next;
    edit4.Text:=inttostr(i)+'ÊæãÇä';
    آخرین ویرایش به وسیله ahmadi613 : دوشنبه 21 فروردین 1391 در 22:21 عصر دلیل: تكميل فرمول

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •