نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال پیامک

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    bushehr
    سن
    40
    پست
    189

    ارسال پیامک

    سلام به همه دوستان.
    با استفاده از کد زیر و بر اساس مشخصات پنل کاربری پیامک ، پیامکی به کاربر معرفی شده ارسال میشه.
    همینطور که ملاحظه میکنید توی کد مشخصات باید وارد بشه و به محض اجرای صفحه ای که کد توش نوشته شده پیامک ارسال و تایید یا عدم تاییدش نشون داده میشه.
    حالا من میخوام طوری بشه که با فشار دادن یک کلید پیامک ارسال بشه. که متاسفانه عقم قد نمیده
    ممنون میشم کمکم کنید
    <?php
    $username = "091111111111";
    $password = "509191";
    $recievers = '09111212222';
    $text = "متن جهت ارسال";

    $f=@file_get_contents("http://www.sms-ghasedak.com/ghasedakWebService/sendsms.ashx?username=".$username."&password=".$pa ssword."&mobile=$recievers&sms=".urlencode($text)) ;
    echo $f;
    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sadegh1362
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    188

    نقل قول: ارسال پیامک

    سلام
    شما می تونید این کد رو داخل یک تابع نویسی و هرزمان خواستید صداش بزنید . مثلا و قتی دکمه زده شد . این تابع فرا خونی بشه و پیامک ارسال بشه . یا اینکه یه فرم درست کنید و آدرس ارسال رو بدید به action فرم ،وقتی فرم submit شد . و به صفحه جدید رفت . در اون صفحه این کد رو بذارید تا اجرا بشه و مقدار های متغیر ها هم با فرم ببراش بفرستید. تا جایگذاری کنه .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    bushehr
    سن
    40
    پست
    189

    نقل قول: ارسال پیامک

    باز هم سلام.
    بنده کد ها رو اینجوری تغییر دادم:
    صفحه تکمیل مشخصات:
    <html>

    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <title>First Page</title>
    </head>
    <body style="direction:rtl;">
    <form action="me.php" method="post" style="font-family: B Homa, npatshop-bnazanin, Tahoma; font-size:15px; color: #088ff7;"/><br/>
    نام کاربری ( شماره همراه):<br/><input type="text" id="user" name="user"/><br/>
    رمز عبور:<br/><input type="text" id="pass" name="password"/><br/>
    گیرندگان:<br/><textarea id="mobile" name="mobile"></textarea><br/>
    متن پیام:<br/><textarea id="text" name="text"></textarea><br/>




    <Input type="submit" name="btnSubmit" value="ارسال" style="font-family: B Homa, npatshop-bnazanin, Tahoma; font-size:15px; color: #088ff7;"><br/>

    </form>
    </body>
    </html>

    بعد از ارسال و صفحه مقصد:
    <?php
    $username = $_post['user'];
    $password = $_post['password'];
    $recievers = $_post['mobile'];
    $text =$_post['text'];

    $f=@file_get_contents("http://www.sms-ghasedak.com/ghasedakWebService/sendsms.ashx?username=".$username."&password=".$pa ssword."&mobile=$recievers&sms=".urlencode($text)) ;
    echo $f;

    ?>

    حالا بعد از ارسال پیغام میده که کارکتر فارسی درج نکردید
    میشه بفرمایید اشکال از کجاست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال پیامک به وسیله C#‎
    نوشته شده توسط amirepsilon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 21 مهر 1391, 19:57 عصر
  2. سوال: ارسال پیامک با پروتکل http
    نوشته شده توسط Babak.Hassanpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مرداد 1389, 13:22 عصر
  3. سوال: چگونگی ارسال پیامک از طریق سایت (معرفی چند سایت)
    نوشته شده توسط rasoolgh1 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 خرداد 1388, 23:53 عصر
  4. سوال: چگونگی ارسال پیامک از طریق سایت به تلفن همراه
    نوشته شده توسط kavoshgar63 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1388, 00:27 صبح
  5. نرم افزار ارسال پیامک
    نوشته شده توسط alizadeh.6725 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 دی 1387, 10:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •