نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: با refresh شدن صفحه جایی که خطا رخ داده نشان داده شود

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahtab kf
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    102

    با refresh شدن صفحه جایی که خطا رخ داده نشان داده شود

    سلام
    دوستان من در صفحه ام چندین textbox دارم که در صورت خالی بودن اخطار میده حالا می خوام با refresh شدن صفحه اولین جایی از صفحه که خطا در آن رخ داده نشان داده شود
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kamranetemadi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    311

    نقل قول: با refresh شدن صفحه جایی که خطا رخ داده نشان داده شود

    سوال خیلی گنگ و مبهمه!!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahtab kf
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    102

    نقل قول: با refresh شدن صفحه جایی که خطا رخ داده نشان داده شود

    نقل قول نوشته شده توسط kamranetemadi مشاهده تاپیک
    سوال خیلی گنگ و مبهمه!!!!
    منظورم اینه وقتی دکمه ثبت رو میزنیم اگه TEXTBOX ی که نباید خالی باشه خالی بود اون وقت صفحه لود شده اون TEXTBOX رو نشون بده اخه ارتفاع صفحه ام زیاده وقتی صفحه لود میشه قسمت دکمه ثبت رو نشون میده چون اخطار زیره TEXTBOX هست کسی متوجه نمیشه چی شده!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kamranetemadi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    311

    نقل قول: با refresh شدن صفحه جایی که خطا رخ داده نشان داده شود

    روی اون تکست باکسی که خطا داره focus کنید

    TextBox1.Focus();

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_dn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    نوده سیتی
    پست
    990

    نقل قول: با refresh شدن صفحه جایی که خطا رخ داده نشان داده شود

    میتونی از alert هم برای نمایش خطا استفاده کنی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار kamranetemadi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    311

    نقل قول: با refresh شدن صفحه جایی که خطا رخ داده نشان داده شود

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad_dn مشاهده تاپیک
    میتونی از alert هم برای نمایش خطا استفاده کنی
    شما خودت کدومی می پسندی؟؟؟؟
    آنچه بر خود نمی پسندی بر دیگران هم مپسند!!!!!!!!!!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_dn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    نوده سیتی
    پست
    990

    نقل قول: با refresh شدن صفحه جایی که خطا رخ داده نشان داده شود

    من خودم گاهی از alert استفاده میکنم ....(گاهی لازم میشه) در ضمن یه پیشنهاد بود و این یکی از چندین راه حل هس

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mahtab kf
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    102

    نقل قول: با refresh شدن صفحه جایی که خطا رخ داده نشان داده شود

    نقل قول نوشته شده توسط kamranetemadi مشاهده تاپیک
    روی اون تکست باکسی که خطا داره focus کنید

    TextBox1.Focus();
    امتحان کردم اما نشد!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار kamranetemadi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    311

    نقل قول: با refresh شدن صفحه جایی که خطا رخ داده نشان داده شود

    من امتحان کردم شد!!!!
    داریم؟؟

تاپیک های مشابه

  1. عدم refresh شدن صفحه با کلیک روی دکمه
    نوشته شده توسط ebrahimhoze در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 14:04 عصر
  2. Refresh شدن صفحه با کلیک دکمه
    نوشته شده توسط ebrahimhoze در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مهر 1386, 22:35 عصر
  3. جلوگیری از refresh شدن صفحه !!
    نوشته شده توسط cactuskhan در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 27 مرداد 1386, 09:43 صبح
  4. جلوگیری از refresh شدن صفحه هنگام باز شدن یک پنجره Modal
    نوشته شده توسط reihaneh_g در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1385, 09:28 صبح
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1385, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •