نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل با android:name="com.google.android.gms.maps.MapFragm ent

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    45
    پست
    369

    مشکل با android:name="com.google.android.gms.maps.MapFragm ent

    سلام

    من با این 2 خط کد تو نقشه گوگل مشکل دارم

    برنامه بدون این دو خط بدون مشکل run میشه - ولی با وجود این 2 خط stop میزنه

            android:name="com.google.android.gms.maps.MapFragm  ent"
    class="com.google.android.gms.maps.SupportMapFragm ent" />


    این هم کل کدهای برنامه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: مشکل با android:name="com.google.android.gms.maps.MapFragm ent

    منم همین مشکل رو دارم پیدا کردی به منم بگو ممنونم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    45
    پست
    369

    نقل قول: مشکل با android:name="com.google.android.gms.maps.MapFragm ent

    کسی نمیدونه چرا این پیغام رو میده : Unfortunately, application has stoppe


    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل با android:name="com.google.android.gms.maps.MapFragm ent

    اینو به انتهای منی فست اضافه کنید

    <meta-data
    android:name="com.google.android.gms.version"
    android:value="@integer/google_play_services_version" />


    روی دستگاه واقعی تست کنید. اولا هم گوگل پلی نسخه جدید رو روی دستگاه نصب و برنامتون رو اجرا کنید.
    کد داخل کلاس باید اینطوری باشه:

    public class NewMap extends Activity {
    private GoogleMap map;
    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    map = ((MapFragment) getFragmentManager().findFragmentById(R.id.map))
    .getMap();
    {



    اینم لی اوت:

    <RelativeLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent">

    <fragment
    android:id="@+id/map"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    class="com.google.android.gms.maps.MapFragment"/>

    </RelativeLayout>

    اگه نشد بگید تا کلا بررسی کنیم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    45
    پست
    369

    نقل قول: مشکل با android:name="com.google.android.gms.maps.MapFragm ent

    این خطا رو تو کنسول میزنه ( با برنامه android scrin monitor مستقیم رو تبلت بیلدش میکنم ) :

    [2014-02-11 14:48:33 - google-play-services_lib] Could not find google-play-services_lib.apk!


    گوگل پلی تبلت آپدیته
    همچنین sdk

    بعد از اجرا هم stop میزنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    45
    پست
    369

    نقل قول: مشکل با android:name="com.google.android.gms.maps.MapFragm ent

    لطفا یکی کمک کنه

    تا تو xml از fragment استفاده میکنم - برنامه stop میزنه وقت اجرا

    کافیه همین یه کلمه fragment رو از تو xml حذف کنم تا برنامه درست اجرا بشه ( بدون لود کردن نقشه و نمایش فرگمنت )


    تو گوگل مپ ورژن 1 چنین مشکلی داشتم >> با اضافه کردن یه لایبراری تو منیفست > اپلیکیشن با نام com.google.android.maps درست شد
    ولی تو ورژن 2 هر کاری میکنم جواب نمیگیرم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: مشکل با android:name="com.google.android.gms.maps.MapFragm ent

    یک نگاهی بنداز اینجا

تاپیک های مشابه

  1. Google Android Studio اجرا نمیشود
    نوشته شده توسط Digitalism در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 29 فروردین 1395, 09:55 صبح
  2. برنامه نویسی اندروید Google Android Studio 0.1
    نوشته شده توسط goldpower در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1392, 09:20 صبح
  3. مشکل در برنامه نصب "Data Access Error 525"
    نوشته شده توسط m_nejad در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 23 فروردین 1384, 15:35 عصر
  4. مشکل درexpand file name
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1384, 04:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •