نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خاصيت textBox.AppendText

  1. #1

    خاصيت textBox.AppendText

    سلام دوستان من ميخوام تو فايل Dll ام از خاصيت textBox.AppendText استفاده كنم.همونطور كه ميدونيد تو Dll نميشه از فرم هاي ويندوز استفاده كرد.چيكارش بايد بكنم؟

  2. #2

    نقل قول: خاصيت textBox.AppendText

    سلام
    کاری است بسی آسان!


    System.Windows.Forms.TextBox textBox1 = new System.Windows.Forms.TextBox();
    textBox1.AppendText("hello");



    یا


    System.Windows.Forms.TextBox textBox1 = new System.Windows.Forms.TextBox();
    textBox1.Text += "hello";



    یا میتونی از string به جای این استفاده کنی :


    string str;
    str += "hello";

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: خاصيت textBox.AppendText

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_kaka مشاهده تاپیک
    همونطور كه ميدونيد تو Dll نميشه از فرم هاي ويندوز استفاده كرد.چيكارش بايد بكنم؟
    تو dll هر نوع فرمی و هر کاری میتوان انجام داد به امضام نگاه کن فرم های انتظار واقعی که در dll قرار دارند.

  4. #4

    نقل قول: خاصيت textBox.AppendText

    اگر صرفا برای کار با رشته ها میخواهید بهتره از System.Text.StringBuilder استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. override كردن خاصيت text براي textbox
    نوشته شده توسط niloo17 در بخش WPF
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 مهر 1390, 08:45 صبح
  2. اشکال در پاک کردن محتوای TextBox به وسیله for each
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 آذر 1382, 18:07 عصر
  3. رفتن اتوماتیک از یک TextBox
    نوشته شده توسط M@hdi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 01 آذر 1382, 07:42 صبح
  4. بررسی حروف الفبا در TextBox
    نوشته شده توسط ParWin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مهر 1382, 13:27 عصر
  5. تبدیل فیلدهای DataGrid به TextBox
    نوشته شده توسط ParWin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 01 مهر 1382, 09:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •