نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مطلع شدن از shut down

  1. #1

    مطلع شدن از shut down

    سلام.
    کد زیر باعث میشه تا برناممون هنگامی که کامپیوتر میخواد خاموش بشه متوجه بشه و دستوراتی رو اجرا کنه و همچنین وقتی که از تسک منیجر حذف میشه بازهم متوجه میشه ، حالا مشکل من اینجاست که تو برنامه ی من که فرم اپلیکیشن هست فرمم رو به دلایلی حذف کردم یعنی برنامم هنگام اجرا شدن هیچی نشون نمیده فقط خودش اجرا میشه و تغییراتی رو تو سیستم اعمال میکنه ؛ سوال من از اساتید #C اینه که تو این وضعیت چطوری بفهمم کی سیستم میخواد shut down کنه و log off کنه و از این قبیل اعمال رو از کجا بفهمم؟

    اگه ممکنه سورس معرفی کنید.


    private void Form2_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    if (e.CloseReason == CloseReason.WindowsShutDown)
    MessageBox.Show("Windows is shutting down");
    else if (e.CloseReason == CloseReason.TaskManagerClosing)
    MessageBox.Show("the program closed by task manager");
    }

  2. #2

    نقل قول: مطلع شدن از shut down

    Microsoft.Win32.SystemEvents یه نگاه بنداز.

  3. #3

    نقل قول: مطلع شدن از shut down

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    Microsoft.Win32.SystemEvents یه نگاه بنداز.
    استاد عزیز اینو بررسی کردم ولی اونی که میخواستم پیدا نکردم اگه ممکنه یه تابع یا سورس بدین که این کارو تو محیط کنسول انجام بده.

    ممنون.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ferankyy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    خونه
    پست
    277

    نقل قول: مطلع شدن از shut down

    API , HOOK

  5. #5

    نقل قول: مطلع شدن از shut down

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    Microsoft.Win32.SystemEvents یه نگاه بنداز.
    نقل قول نوشته شده توسط ferankyy مشاهده تاپیک
    API , HOOK
    شرمنده بخدا کلی تو نت گشتم ولی بازم چیزی که میخواستم پیدا نشد که نشد، اینو واسه پروژه درسیم میخوام فقط یه سورس کوچیک باشه کارم راه میفته.
    اینجا نمونه سورس هایی که با روش های مختلف نوشته شدن ولی بعضیشون جواب نمیدن ، اگه میشه یه سورس بدین.
    ممنون.
    http://up.ashiyane.org/images/fn8mie2rvt4o7m9vqpem.rar

  6. #6

    نقل قول: مطلع شدن از shut down

    مثلا در لودفرم مینویسی:
                Microsoft.Win32.SystemEvents.SessionEnding += new Microsoft.Win32.SessionEndingEventHandler(SystemEv  ents_SessionEnding);

    و رویدادگردان رو هم به این صورت

    void SystemEvents_SessionEnding(object sender, Microsoft.Win32.SessionEndingEventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("shuting down ...");
    }

    برنامه رو اجرا و سپس شات دان کن.

  7. #7

    نقل قول: مطلع شدن از shut down

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    مثلا در لودفرم مینویسی:
                Microsoft.Win32.SystemEvents.SessionEnding += new Microsoft.Win32.SessionEndingEventHandler(SystemEv  ents_SessionEnding);

    و رویدادگردان رو هم به این صورت

    void SystemEvents_SessionEnding(object sender, Microsoft.Win32.SessionEndingEventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("shuting down ...");
    }

    برنامه رو اجرا و سپس شات دان کن.
    ممنون مدیر عزیز ولی من یه کد واسه محیط کنسول میخواستم اینو قبلاً دیده بودم. آخه تو کنسول، فرم و رویدادی که مثل فرم فراخانی بشه نداریم! چطوری اینو تو کنسول پیاده کنیم؟

  8. #8
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مطلع شدن از shut down

    سلام
    یک راحش به این شکله:
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;

    namespace ConsoleApplication1
    {
    class test
    {
    public void obj()
    {
    Microsoft.Win32.SystemEvents.SessionEnding += new Microsoft.Win32.SessionEndingEventHandler(SystemEv ents_SessionEnding);
    }
    void SystemEvents_SessionEnding(object sender, Microsoft.Win32.SessionEndingEventArgs e)
    {
    Console.WriteLine("Shut Down ...");
    }
    }
    class Program
    {


    static void Main(string[] args)
    {
    test t = new test();
    t.obj();

    Console.ReadKey();
    }

    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. هنگام Shut Down یا Restart شدن کامپیوتر
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 06:22 صبح
  2. مطلع شدن از لود شدن یک برنامه دلخواه در حافظه
    نوشته شده توسط amirhosein در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 09 تیر 1384, 05:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •