نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: جمع و تفریق یک ستون و نمایش باقیمانده در استیمل

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    148

    جمع و تفریق یک ستون و نمایش باقیمانده در استیمل

    سلام دوستان من میخوام این عکس 1 رو از 2 کم کنم + عدد قبلی کنم تو باقیمونده تو استیمل چطوری انحام بدم Untitled-1.jpg




  2. #2

    نقل قول: جمع و تفریق یک ستون و نمایش باقیمانده در استیمل

    اگر مقدار عددی داره به استیمول فرستاده میشه، توی تکست باکسی که گذاشتی با این فرمت بنویس :
    {DataSet.Fild1 - DataSet.Fild2}

    البته بهتره که فیلد های مورد نظر رو درگ کنی و توی قسمت ویرایش متن تکست باکس بگذاری که مطمعن باشی درسته
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    148

    نقل قول: جمع و تفریق یک ستون و نمایش باقیمانده در استیمل

    ممنون دوست عزیز الان این کارو کردم ولی میهوام باقیمانده رو داشته باشم که باید + آخرین باقیمانده قیل بشه نتیجه منها آخرین باقیمانده رو چطور بدست بیام با last آخرین گزینه رو میده با prvious هم کار نمیکنه یعنی من نتونستم ممنون میشم کمک کنید خیلی نیار دارم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: جمع و تفریق یک ستون و نمایش باقیمانده در استیمل

    نقل قول نوشته شده توسط lovee20002002 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من میخوام این عکس 1 رو از 2 کم کنم + عدد قبلی کنم تو باقیمونده تو استیمل چطوری انحام بدم Untitled-1.jpg
    سلام
    پست های قبلی من و بگردی فکر کنم به جواب برسی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    148

    نقل قول: جمع و تفریق یک ستون و نمایش باقیمانده در استیمل

    دوست عزیز من پستهاتون رو چک کردم نتیجه ای نگرفتم به جز گروه بندی که اونو تو sql ردیف کردم این الان دفتر کل حسابداری هست و من میخوامم باقیمونده هر سطر رو نمایش بدم تا در انتها 0 بشه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: جمع و تفریق یک ستون و نمایش باقیمانده در استیمل

    نقل قول نوشته شده توسط lovee20002002 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من میخوام این عکس 1 رو از 2 کم کنم + عدد قبلی کنم تو باقیمونده تو استیمل چطوری انحام بدم Untitled-1.jpg
    شما همین تصویری که گذاشتین و میخواین یا
    یه ستون اضافی مثلا بعنوان باقیمانده تجمعی ( که در هر سطر تراز بد / بس را نشون بده ) ؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    148

    نقل قول: جمع و تفریق یک ستون و نمایش باقیمانده در استیمل

    من الان اینو دارم یعنی انحام دادم حالا میخوام تو باقیمانده بد / بس رو نمایش بدم به صورت - بود بدهکار + بود بستانکار که همون باقیمانده هست یعنی تو اینی که نمایش دادم میشه بستانکار - بدهکار + باقیمانده قبلی میشه باقیمانده جدید ممنون که وقت میزارید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: جمع و تفریق یک ستون و نمایش باقیمانده در استیمل

    ببینید اینو میخواین :
    Tajomoie.JPG

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    148

    نقل قول: جمع و تفریق یک ستون و نمایش باقیمانده در استیمل

    بله دقیقا همینه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    148

    نقل قول: جمع و تفریق یک ستون و نمایش باقیمانده در استیمل

    st_b_bes_k2.rarدوست من حالا من از 4 تا گرید اطلاعات رو میگیرم گرید 1 بستانکار 2 بدهکار 3 بستانکار قبل از تاریخ 4 بدهمار قبل از تاریخ حالا این کد رو شما رو چطوری استفاده کنم mrt خودمم پیوست میکنم ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: جمع و تفریق یک ستون و نمایش باقیمانده در استیمل

    نقل قول نوشته شده توسط lovee20002002 مشاهده تاپیک
    st_b_bes_k2.rarدوست من حالا من از 4 تا گرید اطلاعات رو میگیرم گرید 1 بستانکار 2 بدهکار 3 بستانکار قبل از تاریخ 4 بدهمار قبل از تاریخ حالا این کد رو شما رو چطوری استفاده کنم mrt خودمم پیوست میکنم ممنون
    سلام
    با این فایل نمیتونم کمکتون کنم
    بنظرم داشتن دیتاباند جداگانه برای بد / بس کار درستی نیست بهتر بود یک دیتاباند داشته باشین و اگر بد بود در ستون بدهکار و اگر بس ................
    تازه تاثیر ارقام دیتاباند قبل از تاریخ ( و مانده آن ) بر روی دیتاباند دیگه هم نامشخصه .......
    بهر حال این شکلی نمیتونم کمکتون کنم . شرمنده
    در هر حال اگر تصویری که ضمیمه کردم میتونه کمکتون کنه ... دستورات مربوط به هر ستون را بالای ستون ها نوشتم

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    148

    نقل قول: جمع و تفریق یک ستون و نمایش باقیمانده در استیمل

    ممنون خیلی مفید بود با یک دیتا گرید انجام دادم وکار کرد ممنون

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    148

    نقل قول: جمع و تفریق یک ستون و نمایش باقیمانده در استیمل

    دوست عزیز من یک چیزو نمیفهمم که چرا جمع رو با sum درست نمایش نمیده ممکن هست اینو یک نگاه بندازید الان باقیمونده از قبل رو چکار کنمb_bes_k.rarUntitl.jpg

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: جمع و تفریق یک ستون و نمایش باقیمانده در استیمل

    سلام
    به تصویر پست شماره 8 دقت کنید :
    فکر کنم اگر از cSumRunning استفاده کنین درست بشه
    یه چیزی شبیه این :

    {cSumRunning(Datadt1sum,dt1sum.bs_bes-dt1sum.bs_bed)+Sum(dt2.بستانکار)-Sum(dt2.بدهکار)}
    آخرین ویرایش به وسیله aslan : پنج شنبه 24 بهمن 1392 در 21:51 عصر

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    148

    نقل قول: جمع و تفریق یک ستون و نمایش باقیمانده در استیمل

    مشکل آخر اینجوری حل شد امیدوارم به درد آینده بخوره
    {cSumRunning(Datadt1sum,dt1sum.بستانکار-dt1sum.بدهکار)+SumRunning(Datadt2,dt2.بست  انکار)-SumRunning(Datadt2,dt2.بدهکار)}

  16. #16

    نقل قول: جمع و تفریق یک ستون و نمایش باقیمانده در استیمل

    سلام ببخشید این کدها رو کجا باید نوشت ؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد کوئری عمل جمع و تفریق ستون ها
    نوشته شده توسط hosseines در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 تیر 1392, 13:06 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1391, 19:37 عصر
  3. سوال: نمایش جمع چند ردیف در ستون آخر لیست ویو یا گرید ویو ؟
    نوشته شده توسط mohammad_2039 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 29 خرداد 1389, 23:23 عصر
  4. جمع زدن سطرهای یک ستون در Grid
    نوشته شده توسط vahidm در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 04 بهمن 1384, 01:01 صبح
  5. جمع و تفریق 2 عدد 50 رقمی
    نوشته شده توسط meysam39 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1384, 17:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •