نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جستجو با textBox

  1. #1

    جستجو با textBox

    سلام دوستان خسته نباشید

    من یک رشته دارم و میخوام با یک تکست باکس متن داخل آن رشته را جستجو کنم

    مثلا داخل رشته متن Reza رو میریزم و میخوام که اگه داخل تکست باکس حتی "e" هم وارد شد ، Reza نمایش داده بشه

  2. #2

    نقل قول: جستجو با textBox


    string h = "reza";
    if (h.CompareTo("TextBox1.Text") == 1)
    {
    textBox1.Text = h;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 24 بهمن 1392 در 15:37 عصر

  3. #3

    نقل قول: جستجو با textBox

    سلام
    میشه بفرمائید همین خاصیت رو برای اعمال روی یک دیتابیس و گراید ویو چگونه هست ؟
    مثلا من در دیتابیس یه جدول دارم که مثلا خانه نام رو در یک گراید ویو دارم نمایش میدم
    میخوام با وارد کردن یکی از کلمات مثلا e لیست تمامی نامهایی که با e شروع شده یا مثلا لیست نامهایی که e در بین آنها هست در گراید ویو نمایش داده بشه!
    امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید

  4. #4

    نقل قول: جستجو با textBox

    نقل قول نوشته شده توسط P30Yaran مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه بفرمائید همین خاصیت رو برای اعمال روی یک دیتابیس و گراید ویو چگونه هست ؟
    مثلا من در دیتابیس یه جدول دارم که مثلا خانه نام رو در یک گراید ویو دارم نمایش میدم
    میخوام با وارد کردن یکی از کلمات مثلا e لیست تمامی نامهایی که با e شروع شده یا مثلا لیست نامهایی که e در بین آنها هست در گراید ویو نمایش داده بشه!
    امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید
    سلام
                   DataTable dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter sd = new SqlDataAdapter("select name,age from table1 where name like N'%" + textBox1.Text + "%'", sc);
    sd.Fill(dt);
    dataGridView.DataSource = dt;

    sc همون نام کانکشن هستش
    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله erfan_urchin : شنبه 26 بهمن 1392 در 11:01 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: جستجو با textBox

    نقل قول نوشته شده توسط hamed767676 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان خسته نباشید

    من یک رشته دارم و میخوام با یک تکست باکس متن داخل آن رشته را جستجو کنم

    مثلا داخل رشته متن Reza رو میریزم و میخوام که اگه داخل تکست باکس حتی "e" هم وارد شد ، Reza نمایش داده بشه
    .................................................. ................................................

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    AutoCompleteStringCollection acsc = new AutoCompleteStringCollection();
    textBox1.AutoCompleteCustomSource = acsc;
    textBox1.AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.Suggest;
    textBox1.AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.CustomSource;

    acsc.AddRange(new string[]
    {
    "ali","amaneh", "arash",
    "bita","behnaz","bayram",
    "goli","zohreh",
    "shahla","nadia",
    "janali",
    "farnaz",
    "kazem",
    "roya",
    "darya",
    "parisa"
    });
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نتایج جستجو در TEXTBOX به صورت آبشاری!
    نوشته شده توسط amirebm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 اسفند 1389, 09:40 صبح
  2. جستجو در textbox
    نوشته شده توسط soniarose در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1388, 17:39 عصر
  3. جستجو در textbox هنگام textchange
    نوشته شده توسط behzadk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1388, 01:30 صبح
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 بهمن 1387, 12:51 عصر
  5. جستجو در TextBox
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 02 اسفند 1384, 21:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •