نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: BackGround Worker On Load Form

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    BackGround Worker On Load Form

    با سلام چطور میتونم زمانی که فرم طول میکشه رو با یه پروگرس بار نشون بدم ؟
    لطفا یه مثال عملی بزنید
    تا حدودیم میدونم که باید با بک گراند ورکر کار کنم اما نمیدونم به چه صورت
    با تشکر


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: BackGround Worker On Load Form

    ino yeki az dustan to hamin site gozashte bud
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: BackGround Worker On Load Form

    اما توضیح این برنامه ی دوستمون خیلی سادست یه رسته تعریف کرده که تا زمانی که اطلاعات لود میشه یه فرم که یه عکس دار رو شو میکنه خیلی شیک

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: BackGround Worker On Load Form

    ممنون این گفته تا زمانی که کار دیتا گرید تموم شه فرم لودینگ رو نشون بده
    ولی مشکلی نیست
    آخرین ویرایش به وسیله MehdiElexal : پنج شنبه 24 بهمن 1392 در 23:19 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: BackGround Worker On Load Form

    Error 1 The type or namespace name 'clsProgress' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)
    از چه رفرنسی استفاده شده ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: BackGround Worker On Load Form

    پیدا کردم کلاس نوشته

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: BackGround Worker On Load Form

    من تونستم ازش استفاده کنم اما از کجا متوجه بشم کار لود فرم تموم شده یا نه ؟
    من یه فرم گرافیکی دارم با کلی عکس
    عکسام داخل حلقه نیستند که متوجه شم کی تموم میشه
    رو فرم هستند،فرم لود میشه عکسا دونه دونه پشت هم ولی سریع لود میشن
    حدود 1-2 ثانیه طول میکشه که 100 تا عکس لود شه
    من نمیخوام اون لحظه فرم معلوم شه
    از مجا بفهمم کار لود تموم شده ؟!
    با تشکر :)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: BackGround Worker On Load Form

    نقل قول نوشته شده توسط MehdiElexal مشاهده تاپیک
    من تونستم ازش استفاده کنم اما از کجا متوجه بشم کار لود فرم تموم شده یا نه ؟
    من یه فرم گرافیکی دارم با کلی عکس
    عکسام داخل حلقه نیستند که متوجه شم کی تموم میشه
    رو فرم هستند،فرم لود میشه عکسا دونه دونه پشت هم ولی سریع لود میشن
    حدود 1-2 ثانیه طول میکشه که 100 تا عکس لود شه
    من نمیخوام اون لحظه فرم معلوم شه
    از مجا بفهمم کار لود تموم شده ؟!
    با تشکر :)
    خیلی سادس اول شروع لود شو واخر کدت میبندیش

تاپیک های مشابه

  1. background worker
    نوشته شده توسط HAIdle در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1388, 19:12 عصر
  2. progressbar یا background worker
    نوشته شده توسط hana2064 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 17 بهمن 1388, 18:07 عصر
  3. نحوه کار با Background worker
    نوشته شده توسط محمد زارع در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 مهر 1387, 16:35 عصر
  4. سوال: Background Worker
    نوشته شده توسط mc_laren در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 14 تیر 1387, 18:44 عصر
  5. کار با background worker در VB.net 2005
    نوشته شده توسط محمد زارع در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1386, 17:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •