صفحه 2 از 12 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 457

نام تاپیک: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

  1. #41

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط hamedjj مشاهده تاپیک
    دیتابیس را باید تو پوشه databases و سپس تو پوشه asset قرار بدی
    شما این کار را کردید؟

    کسی نیست سوال منو جواب بده؟؟؟

    من کاملا مطابق با آموزش پیش رفتم.
    اما کار نمیکنه!!!

  2. #42

    نقل قول: کار با دیتابیس آماده به آسانی با استفاده از لایبری sqlite asset helper

    نقل قول نوشته شده توسط akbar_online مشاهده تاپیک
    من این مراحل انجام دادم فقط نمی دونم از کوئری select چجوری استفاده کنم یعنی مثلا textview برابر فیلد مورد نظر از بانک شود
    شما به پست اول مراجعه کنید
    اونجا قشنگ کار با دیتابیس و کوئری select توضیح داده شده

    از cursor استفاده میکنید و اطلاعات رو داخلش میریزید و بعد هر قسمتی که خواستید رو میتونید به عنوان text بذارید یا توی آرایه یا هر چیز دیگه

  3. #43

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط hamedjj مشاهده تاپیک
    من از لایبری sqlite asset helper استفاده میکنم که تو table خودم یه ستون به نام favorite دارم برای لیست علاقه مندی ها
    مقادیر این table همه no هستند که میخوام باید با کلیک رو دکمه افزودن به yes تبدیل شود

    برای اجرای این عمل باید چیکار کنم؟؟
    حامد جان ببخشید من نبودم

    برای این کار شما دیتابیس رو باید از نوع writable بگیرید به جای readable و بقیه کار مشابه قبل هست
    یعنی شما با کد mydb.execsql میتونید هر کوئری رو روی دیتابیس اعمال کنی ( چون دیتابیس رو از نوع نوشتنی گرفتید، فقط کارهای نوشتنی )

    					mydb = MyDataBase.getWritableDatabase();
    mydb.execSQL("update table set column = 'yes' where id = 1");

  4. #44

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط davoodi مشاهده تاپیک
    سلام.
    وقتی که از
    mydb = MyDatabase.getReadableDatabase();

    در کدهام استفاده میکنم برنامه موقع اجرا خطا میده.
    میتونید کمکم کنید؟
    سلام

    چند تا احتمال وجود داره، یکی اینکه شما دارید یک عمل اجرایی انجام میدین درحالی که دیتابیستون رو از نوع readable گرفتید، پس اگر میخواین کاری روی دیتابیس اجرا بشه باید writable باشه

    احتمال دیگه اینکه شما قبل از مقدار دادن متغیر mydb تون MyDatabase رو مقدار ندادین ( MyDataBase = new MyDatabase(context); )

    احتمالات دیگه هم میشه در نظر گرفت ولی باید پیام خطایی که میده رو بذارید، شاید کلا کوئری شما مشکل داره

  5. #45

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط ali-star مشاهده تاپیک
    من هم وقتی اجرا می کنم میگه نمیتونه دیتابیس رو بخونه....

    مشکل حل شد یامدم رفت پوشه databases رو بسازم...

    ---------------------------------------------------------------------------------------

    دوستان حالا ما یکه دیتابیس داریم خوب...
    - چطوری میتونیم اطلاعات رو از دیتابیس بگیریم؟
    اطلاعات رو با cursor از دیتابیس بخونید

    توی پست اول نمونه کار با دیتابیس و کوئری select و insert وجود داره، توی پست های بعدی هم update و delete

  6. #46

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    دوستان چطوری میتونیم اطلاعات رو از دیتابیس بگیریم؟
    میشه یه مثال بزارید؟

  7. #47

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط ali-star مشاهده تاپیک
    دوستان چطوری میتونیم اطلاعات رو از دیتابیس بگیریم؟
    میشه یه مثال بزارید؟
    من داشتم به ترتیب جواب سوالات رو میدادم شما یکم عجله کردی

    جوابتون توی پست قبل هستش

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    اگه دیتابیس بسته است باید باز کنید بعد با استفاده از دستور زیر

        Cursor cursor= db.rawQuery("select name from db", null);
    cursor.moveToFirst();
    String txt= cursor.getString(cursor.getColumnIndex("name"));

  9. #49

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط ali-star مشاهده تاپیک
    دوستان چطوری میتونیم اطلاعات رو از دیتابیس بگیریم؟
    میشه یه مثال بزارید؟
    تو نمونه برنامه ها یه پروژه آموزشی هست که از این لایبری استفاده شده

    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1977385

  10. #50

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط saeed_g21 مشاهده تاپیک
    کافیه واسه دیتابیس نسخه تعریف کنی بعد اگه تغییراتی در اطلاعات داخلی دیتابیس داشته باشه نسخه جدید دیتابیس رو 1+قبلی کنی بعد با دستورات مثل alter table و ... مدیریت کنی
    من به اینصورت استفاده می کنم خیلی هم راحته و جواب میشه البته بایستی به دستورات SQL اشنایی خوبی داشته باشید اینطوری حتی اطلاعات قبلی هم حذف نمیشه
    میشه کد بزارید؟

    ------------------------------------------------------------------------

    با توضیح زیر مشکل حل شد.

    مورد بعدی اینه که شما براتون مهم نیست کاربر اطلاعات قبلیش چی بوده، یا اصلا کاربر با دیتابیس کاری نداشته و چیزی توش وارد نکرده
    که برای اینکار کافیه عدد ورژن دیتابیس رو توی کلاس MyDatabase یکی ببرید بالا و توی همون کلاس توی تابع MyDatabase بعد از متد super این کد رو بنویسید

    setForcedUpgrade();


    اینطوری به صورت خودکار دیتابیس قبلی پاک میشه و دیتابیس جدید جایگزین میشه

    ------------------------------------------------------------------------

    دوستان کسی نمیدونه در این روش چگونه اطلاعات رو به صورت راندوم از دیتابیس بگیریم؟
    مثلا من 5 تا داده دارم و میخوام با با کلیک بر روی دکمه یکی از این داده ها توی یک TextView نمایش داده بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله ali-star : شنبه 13 اردیبهشت 1393 در 06:18 صبح

  11. #51

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط ali-star مشاهده تاپیک

    دوستان کسی نمیدونه در این روش چگونه اطلاعات رو به صورت راندوم از دیتابیس بگیریم؟
    مثلا من 5 تا داده دارم و میخوام با با کلیک بر روی دکمه یکی از این داده ها توی یک TextView نمایش داده بشه.
    این رندوم گرفتن اطلاعات دیگه از سمت دیتابیس نیست
    شما باید 5 تا داده رو با cursor بگیرید ( select ) کنید و از دستور رندوم استفاده کنید و با تولید یک عدد بین صفر و تعداد رکوردها، اون داده رندوم رو برگردونید


    Cursor c = your select query ...
    Random r = new Random();
    int x = r.nextInt(c.getCount());
    c.moveToPosition(x);
    textview.setText(c.getString(c.getColumnIndex("nam e")));

  12. #52

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    سلام

    چند تا احتمال وجود داره، یکی اینکه شما دارید یک عمل اجرایی انجام میدین درحالی که دیتابیستون رو از نوع readable گرفتید، پس اگر میخواین کاری روی دیتابیس اجرا بشه باید writable باشه

    احتمال دیگه اینکه شما قبل از مقدار دادن متغیر mydb تون MyDatabase رو مقدار ندادین ( MyDataBase = new MyDatabase(context); )

    احتمالات دیگه هم میشه در نظر گرفت ولی باید پیام خطایی که میده رو بذارید، شاید کلا کوئری شما مشکل داره

    سلام. کل کدی که من نوشتم این هست :


    private MyDatabase MyData;
    private SQLiteDatabase mydb;


    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);

    MyData = new MyDatabase(this);

    mydb = MyData.getWritableDatabase();


    }




    ضمن اینکه دیتابیس رو در فولدری assets و در پوشه databases قرار داده ام. با نام test.db.zip

    این هم کلاس MyDatabse هست :


    public class MyDatabase extends SQLiteAssetHelper{

    private static final String DATABASE_NAME = "test.db";
    private static final int DATABASE_VERSION = 1;

    public MyDatabase (Context context) {
    super(context, DATABASE_NAME, null, DATABASE_VERSION);
    }



    }


    اما اروری که میده اینه :
    unfortunately, mydbs has stopped

    ممنونم.

  13. #53

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    دوست عزیز لطفا log خطا رو بذارید تا بتونم راهنمایی کنم

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    دوست عزيز نام فايلت test.db.zip هست چطوري ميخواي فايل test.db رو باز کني ؟
    نام فايلت رو به test.db تغيير نام بده بعد دوباره تست بزن

  15. #55

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط saeed_g21 مشاهده تاپیک
    دوست عزيز نام فايلت test.db.zip هست چطوري ميخواي فايل test.db رو باز کني ؟
    نام فايلت رو به test.db تغيير نام بده بعد دوباره تست بزن
    نه اسم فایل باید همینطور باشه، چون دیتابیس باید به صورت zip در بیاد

  16. #56

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    نه اسم فایل باید همینطور باشه، چون دیتابیس باید به صورت zip در بیاد
    اما اسم فایل رو که تغییر دادم کار کرد!!!!!
    من هم از همین تعجب کردم. شما فرمودید که نباید اسم تغییر کنه اما ...

  17. #57

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط davoodi مشاهده تاپیک
    اما اسم فایل رو که تغییر دادم کار کرد!!!!!
    من هم از همین تعجب کردم. شما فرمودید که نباید اسم تغییر کنه اما ...
    احتمالا شما بعد از اینکه zip کردید دوباره یک .zip هم اضافه کردین

    منظور من از داشتن .zip همون پسوند فایل zip بود که نباید حذف بشه و باید باشه ( یعنی نمایش اسم توی ویندوز test.db هست اما نمایش توی اکلیپس test.db.zip )

  18. #58

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    احتمالا شما بعد از اینکه zip کردید دوباره یک .zip هم اضافه کردین

    منظور من از داشتن .zip همون پسوند فایل zip بود که نباید حذف بشه و باید باشه ( یعنی نمایش اسم توی ویندوز test.db هست اما نمایش توی اکلیپس test.db.zip )
    ظاهرا اینطوری بوده .
    ممنون از راهنماییتون.
    شما انسان بزرگواری هستید که به این سادگی اطلاعاتتون رو در اختیار همگان قرار میدید.
    موفق باشید.

  19. #59

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    سلام دوستان

    چطوری میتونیم همزمان از همه تیبل ها اطلاعات رو بگیریم.

    مثلا من دیتابیسم 5 تا تیبل داره و میخوام همه اطلاعات او 5 تیبل توی listView نمایش داده بشه؟

  20. #60

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط ali-star مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    چطوری میتونیم همزمان از همه تیبل ها اطلاعات رو بگیریم.
    مثلا من دیتابیسم 5 تا تیبل داره و میخوام همه اطلاعات او 5 تیبل توی listView نمایش داده بشه؟
    اینکه چطوری توی لیست ویو نشون بدیم رو نمیدونم چون من تازه واردم اما همونطوری که استاد عزیز گفتن برای گرفتن اطلاعات از دیتابیس باید از دستورات زیر استفاده کنید :




    mydb= MyData.getReadableDatabase();
    Cursor cursor= mydb.rawQuery("select * from db", null);
    cursor.moveToFirst();
    String txt= cursor.getString(cursor.getColumnIndex("name"));



    موفق باشید.

  21. #61

    Question نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    باسلام وخسته نباشین
    ( من مبتدی هستم)از مطلب مفیدتون واقعا متشکرم چون من چندماه است که با این مشکل روبرو هستم وتا حدی مشکل حل شد حالا من در برنامه ام از جستجو استفاده کرده ام به این شکل که صفحه ای را کاربر باز میکند که دارای چند فیلد است با توجه به فیلدهایی که کاربر پر میکند و دیتابیس برنامه باید کار جستجو را اغاز کند وسپس نتیجه کار را به کاربر در صفحه دیگر نمایش دهد حال برای این کار چه طوری باید با این دیتابیس کار کنم؟

  22. #62

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط ali-star مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    چطوری میتونیم همزمان از همه تیبل ها اطلاعات رو بگیریم.

    مثلا من دیتابیسم 5 تا تیبل داره و میخوام همه اطلاعات او 5 تیبل توی listView نمایش داده بشه؟
    شما در هر زمان میتونید اطلاعات یک تیبل رو بخونید، یعنی نمیشه با یک کوئری 5 تا تیبل رو بگیرید

    برای کاری که شما میخواین، باید اطلاعات هر تیبل رو یکی یکی بگیرید و توی آرایه یا لیست بریزید و اون رو به لیست آداپتر بفرستید

    یعنی یک بار برای تیبل اول کوئری مینویسید و اطلاعاتش رو داخل آرایه میریزید، بعد باز برای هر تیبل این عملیات رو تکرار میکنین

  23. #63

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط nadia poorakbar مشاهده تاپیک
    باسلام وخسته نباشین
    ( من مبتدی هستم)از مطلب مفیدتون واقعا متشکرم چون من چندماه است که با این مشکل روبرو هستم وتا حدی مشکل حل شد حالا من در برنامه ام از جستجو استفاده کرده ام به این شکل که صفحه ای را کاربر باز میکند که دارای چند فیلد است با توجه به فیلدهایی که کاربر پر میکند و دیتابیس برنامه باید کار جستجو را اغاز کند وسپس نتیجه کار را به کاربر در صفحه دیگر نمایش دهد حال برای این کار چه طوری باید با این دیتابیس کار کنم؟
    سلام
    شما برای جستجو مسلما باید از کوئری select استفاده کنید اما باید براش شرط بذارید

    مثلا بگید سطری رو select کن که فیلد اسم اون برابر "حجت" باشه

    شرط رو با where مینویسیم

    select name,family,tell from Table where name = 'حجت'


    این کوئری رو دقیقا مثل کوئری های دیگه استفاده میکنید، هیچ فرقی ندارن

    شما ارتباط با دیتابیس رو یاد گرفتین، دیگه از اینجا به بعد همه چیز به SQL برمیگرده، یعنی شما اگه میخواین بهترین عملکرد رو توی دیتابیس داشته باشین، باید دستورات SQL رو یاد بگیرید

  24. #64

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    باتشکر از جواب شما فقط ببخشید اگر بجای حجت بخواهیم فیلدی که کاربر وارد کرده را قرار بدهیم ارتباطی به دیتابیس نداره (در صورت امکان یک نمونه ارایه دهید)

  25. #65

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط nadia poorakbar مشاهده تاپیک
    باتشکر از جواب شما فقط ببخشید اگر بجای حجت بخواهیم فیلدی که کاربر وارد کرده را قرار بدهیم ارتباطی به دیتابیس نداره (در صورت امکان یک نمونه ارایه دهید)
    چشم ایشالا تا فردا من یک نمونه جستجو در دیتابیس میذارم

  26. #66

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    سلام.
    استاد لطفا برای کار با SQLite یک نرم افزار خوب و روان معرفی کنید.
    من بصورت دستی فایل ها رو آماده میکردم اما نمیدونم چرا از دیتابیسم داره ایراد میگیره همش.
    ممنونم.

  27. #67

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    افزونه SQLite Manager برای FireFox میتونه بهترین گزینه باشه.

  28. #68

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    هم افزونه ای که دوستمون معرفی کردن، هم نرم افزار SQLite Database browser کار رو با دیتابیس آسون میکنه

    البته وارد کردن اطلاعات به هرحال به صورت دستی هست ( به صورت کوئری یا اینکه از توی جدول ها )، مگر اینکه تبدیل دیتابیس آماده باشه

  29. #69

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط ali-star مشاهده تاپیک
    افزونه SQLite Manager برای FireFox میتونه بهترین گزینه باشه.
    من با همین افزونه هم دیتابیس ساختم.
    بعد پسوندش رو به .db تغییر دادم.
    بعد هم زیپش کردم.
    اما وارد پوشه databases که میکنم برنامه پیام خطا میده و بسته میشه.
    میشه راهنمایی کنید که کجای کارم اشتباه است ؟

  30. #70

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    من فشردش نکرم مستقیم اضافه کردم اون هم با پسوند sqlite کار کرد.

  31. #71

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    شما در هر زمان میتونید اطلاعات یک تیبل رو بخونید، یعنی نمیشه با یک کوئری 5 تا تیبل رو بگیرید

    برای کاری که شما میخواین، باید اطلاعات هر تیبل رو یکی یکی بگیرید و توی آرایه یا لیست بریزید و اون رو به لیست آداپتر بفرستید

    یعنی یک بار برای تیبل اول کوئری مینویسید و اطلاعاتش رو داخل آرایه میریزید، بعد باز برای هر تیبل این عملیات رو تکرار میکنین
    میشه با کد توضیح بدید؟

  32. #72

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    دوستان لطفا منو راهنمایی کنید.
    من با استفاده از برنامه SQLite Studio دیتابیس مورد نظرم رو درست کردم.
    و خروجی .sql هم گرفتم.
    الان برای اینکه بتونم ازش در اندروید استفاده کنم باید چطوری پسوندش رو به .db تغییر بدم ؟
    پسوند .sqlite هم نمیدونم چرا اما یه وقتایی کار میکنه یه وفتایی هم اصلا جواب نمیده و برنامه ارور میدهو

    ممنونم.

  33. #73

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط ali-star مشاهده تاپیک
    میشه با کد توضیح بدید؟
    توضیح خیلی واضحه که دیگه !!!

    یک بار میگید cursor = mydb.rawQuery("select * from table1"); و اطلاعات رو ازش میخونید و توی آرایه میریزید

    بعدش باز دوباره میگید cursor = mydb.rawQuery("select * from table2"); و اطلاعات رو به آرایه اضافه میکنید

    و به همین ترتیب برای بقیه تیبل ها ...

    شرمنده چون من وقت ندارم یک نمونه کامل بذارم، شما لطف کنید طبق همون اصول کار با دیتابیس که توی پست اول همین تاپیک گفتم کار کنید

  34. #74

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط davoodi مشاهده تاپیک
    دوستان لطفا منو راهنمایی کنید.
    من با استفاده از برنامه SQLite Studio دیتابیس مورد نظرم رو درست کردم.
    و خروجی .sql هم گرفتم.
    الان برای اینکه بتونم ازش در اندروید استفاده کنم باید چطوری پسوندش رو به .db تغییر بدم ؟
    پسوند .sqlite هم نمیدونم چرا اما یه وقتایی کار میکنه یه وفتایی هم اصلا جواب نمیده و برنامه ارور میدهو

    ممنونم.
    شما اگر میخواین با لایبری که آموزشش رو قرار دادم کار کنید باید دیتابیس با پسوند db ذخیره بشه و بعد زیپ بشه

    من پیشنهاد میکنم از نرم افزار SQLite Database Browser استفاده کنید، توی این نرم افزار بعد از ساخت به راحتی دیتابیس رو ذخیره میکنید

    لازم نیست خروجی بگیرید، فقط ذخیره کنید با پسوند .db

    اگر هم فایلتون پسوند نداره خودتون یک .db بهش اضافه کنید

  35. #75
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    زمانی که در SQLite Database Browser دیتابیس مثلا در درایو c ایجاد کردیم
    حالا در برنامه اندروید چطور این مسیر بدیم؟

    private static String DBNAME = "PERSONS"; 



    یا زمانی که برنامه در تبلت ریختیم این دیتابیس از کجا میخواد بخونه؟

  36. #76

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط sara_traveler مشاهده تاپیک
    زمانی که در SQLite Database Browser دیتابیس مثلا در درایو c ایجاد کردیم
    حالا در برنامه اندروید چطور این مسیر بدیم؟

    private static String DBNAME = "PERSONS"; 


    یا زمانی که برنامه در تبلت ریختیم این دیتابیس از کجا میخواد بخونه؟

    دوست عزیز دیتابیس باید در مسیر assets/databases قرار داده بشه و نه در هارد کامپیوتر اینطوری که نمیشه دیتابیس رو خوند.

  37. #77
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    ّله درسته
    همین دیتابیس با Sqlite maneger درست کنم درسته؟
    اما پسوند .db نیست
    .sqlite درست میکنه

    و نمیدونم این دیتابیس چطور درست کنم؟

  38. #78

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    من الان این بالا تمام مراحل رو توضیح دادم دیگه، چرا اینقدر خودتون رو می پیچونید !!!

    پسوند توی فایل های دیتابیس SQLite مهم نیست، شما اون رو تغییر بدید به .db

    اگر به هر دلیلی نشد طبق روشی که میگم عمل کنید، من با نرم افزار SQLite Database Browser کار کردم فقط، خیلی هم راحته و کم حجم

    تو این نرم افزار دیتابیس رو بسازید و ذخیره کنید با پسوند .db ( پسوند رو خودتون باید اضافه کنید )

    بعدش فایل دیتابیس رو زیپ میکنید و طبق آموزش کار با دیتابیس آماده پیش میرید

    ( من تنها میتونم توی زمینه ای که تجربه دارم راهنمایی کنم، برای همین نرم افزارهای دیگه و پسوندهایی که میدن رو توصیه نمیکنم )

  39. #79
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    میشه لینک دانلود

    SQLite Database Browser
    بگذارید؟

  40. #80

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    از این لینک دانلود کنید

    http://sourceforge.net/projects/sqlitebrowser/

صفحه 2 از 12 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش کار با دیتابیس در C#‎‎
    نوشته شده توسط mohammadsalehi1385 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1394, 14:35 عصر
  2. آموزش: آموزش نصب qt در ویندوز به زبان ساده
    نوشته شده توسط chikar در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1392, 23:26 عصر
  3. آموزش مقدماتی تا پیشرفته PHP با زبان ساده
    نوشته شده توسط ehsannasri251 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 03 آذر 1392, 10:55 صبح
  4. سوال: مشکل در کار با دیتابیس sqlite در سیستم دیگر
    نوشته شده توسط kingtak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 30 بهمن 1391, 13:29 عصر
  5. سوال: درخواست آموزش کامل کار با دیتابیس در vb.net
    نوشته شده توسط maminb در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1388, 20:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •