نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کپی سطرهای انتخاب شده از یک datagrid به datagrid دیگر با انتخاب چند سطر توسط موس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    کپی سطرهای انتخاب شده از یک datagrid به datagrid دیگر با انتخاب چند سطر توسط موس

    سلام دوستان
    من تو حالت عادی می تونم اون چیزی که توی دیتاگرید هست رو به استیمول بفرستم
    اما کاربر خواسته که کلید کنترل رو نگه داره و هر تعداد سطری را که خواست انتخاب کنه و فقطسطرهای انتخابی رو به استیمول بفرسته
    اینو موندم فقط نگید چک باکس بذار که این میگه فقط با کلید کنترل
    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار headshoter
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: ارسال اطلاعات دیتاگرید به استیمول ولی یکم پیچیده

    foreach(DataGridViewRow row in dataGridView1.SelectedRows)
    {
    label1.Text = row.Cells["ID"].Value.ToString();
    label2.Text = row.Cells[1].Value.ToString();
    }

    این کمکی میکنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: ارسال اطلاعات دیتاگرید به استیمول ولی یکم پیچیده

    سلام
    دیتا گرید را به حالت مولتی سلکت تنظیم کنید
    یک دیتا تیبل بسازید
    با کد ذکر شده در پست قبلی ردیفهای سلکت شده را بخوانید و در دیتا تیبل بریزید
    و در نهایت دیتاتیبل را به گزارش ارسال کنید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: ارسال اطلاعات دیتاگرید به استیمول ولی یکم پیچیده

    این کد اشتباهه ؟
    من خواستم سطرهای انتخابی رو توی یک گرید دیگه نمایش بدم

    DataTable dt=new DataTable();
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.SelectedRows)
    {
    dt.Rows.Add(row);
    }
    dataGridView2.DataSource = dt;

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: ارسال اطلاعات دیتاگرید به استیمول ولی یکم پیچیده

    دوستان کد زیر رو ببینید

    dt = (DataTable)dataGridView1.DataSource;

    این کد کل دیتاگریدو میفرسته ته دیتاتیبل ولی من میخوام فقط سطرهای انتخابی بره به دیتاتیبل وقتی دیتاسورس رو میکنم سلکتد رز خطا میده

    dt = (DataTable)dataGridView1.SelectedRows;

    یکی بیاد کمک کنه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: ارسال اطلاعات دیتاگرید به استیمول ولی یکم پیچیده


  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار headshoter
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: ارسال اطلاعات دیتاگرید به استیمول ولی یکم پیچیده

    dt.Rows.Clear();
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.SelectedRows)
    {
    dt.Rows.Add(row.Cells[0].Value);
    }
    dataGridView2.DataSource = dt;

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: ارسال اطلاعات دیتاگرید به استیمول ولی یکم پیچیده

    دوستان کمک
    من با این کد سطرهای انتخاب شده از دیتاگرید 1 رو به 2 میخوام بفرستم
    اما من یک چیز انتخاب می کنم این یه چیز دیگه میفرسته
    کجای این کد مورد داره ؟

    DataTable table = new DataTable("DGV_SelectedRows");
    table.Clear();
    foreach (DataGridViewColumn column in dataGridView1.Columns)
    table.Columns.Add(column.Name, typeof(string));
    for (int i = 0; i < dataGridView1.SelectedRows.Count; i++)
    {
    table.Rows.Add();
    for (int j = 0; j < dataGridView1.Columns.Count; j++)
    {
    table.Rows[i][j] = dataGridView1[j, i].Value;
    }

    }

  9. #9

    نقل قول: ارسال اطلاعات دیتاگرید به استیمول ولی یکم پیچیده


    DataTable dtSelectedRows = ((DataTable)dataGridView1.DataSource).Clone();

    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.SelectedRows)
    {
    DataRow dtrow = dtSelectedRows.NewRow();
    foreach (DataGridViewCell cell in row.Cells)
    {
    dtrow[cell.ColumnIndex] = cell.Value;
    }

    dtSelectedRows.Rows.Add(dtrow);
    }

    dataGridView2.DataSource = dtSelectedRows;

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 17 شهریور 1392, 15:53 عصر
  2. سوال: چگونگی انتقال چندین آیتم انتخاب شده از یک listbox به listbox دیگر
    نوشته شده توسط ablofazlkianianboohi در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آبان 1390, 01:16 صبح
  3. سوال: انتقال مقدار انتخاب شده در گرید ویو به فرمی دیگر
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 31 خرداد 1389, 13:43 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1387, 20:15 عصر
  5. گزارش گیری از سطرهای انتخاب شده DataGrid دیگر
    نوشته شده توسط MissDelphi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 25 دی 1386, 13:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •