نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پیام دادن در صورت تکراری بودن یک مقدار در دیتابیس و درج نشدن در دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    Question پیام دادن در صورت تکراری بودن یک مقدار در دیتابیس و درج نشدن در دیتابیس

    سلام دوستان.

    من با استفاده از دیتابیس و stored procedure یک کد رو می نویسم که در صورت تکراری بودن در دیتابیس ثبت نشه.

    کد هم اینه


    IF NOT EXISTS ( SELECT 1 FROM tbl1 WHEREId = @PersonID)




    بعد با LINQ to SQL این procedure رو فراخونی می کنم.


    datagrideviw.datasurce= dc.sp.insert;


    تا اینجا حله. فقط نمی دونم چطوری وقتی که داده تکراریه و ادد نمی شه یک پیام تو سی شارپ بدم؟؟

    متغییری چیزی نیست من بررسیش کنم؟؟
    من مبتدیم خواهشا یکم توضیح بدین.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: پیام دادن در صورت تکراری بودن یک مقدار در دیتابیس و درج نشدن در دیتابیس

    این که باید خیلی ساده باشه؟!!!چرا کسی کمک نمی کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار asrah6
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    153

    نقل قول: پیام دادن در صورت تکراری بودن یک مقدار در دیتابیس و درج نشدن در دیتابیس

    سلام کل روند کار به نظر من به این صورت است
    در sp یک متغیر تعریف کن که اگر مقادیر وجود داشت مثلا مقدار 1 و اگر وجود نداشت مقدار 0 بگیره حالا با مسیج باکس پیغام تکراری یا غیر تکراری بودن را با توجه به همون 0 یا 1 sp بده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: پیام دادن در صورت تکراری بودن یک مقدار در دیتابیس و درج نشدن در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط asrah6 مشاهده تاپیک
    سلام کل روند کار به نظر من به این صورت است
    در sp یک متغیر تعریف کن که اگر مقادیر وجود داشت مثلا مقدار 1 و اگر وجود نداشت مقدار 0 بگیره حالا با مسیج باکس پیغام تکراری یا غیر تکراری بودن را با توجه به همون 0 یا 1 sp بده
    درسته اما نمی دونم چطوری تو sql باید یک کد بنویسم و اون رو تو سی شارپ استفاده کنم.

    بازم ممنون که راهنمایی کردی دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. عدم ثبت مقدار در صورت تکراری بودن
    نوشته شده توسط Yashar1989 در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 06 بهمن 1392, 19:41 عصر
  2. سوال: دادن پیغام خطا در صورت تکراری بودن فیلد
    نوشته شده توسط manager_66 در بخش PHP
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1390, 09:03 صبح
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 10 دی 1386, 12:00 عصر
  4. پیام خطا در صورت مسدود بودن سایت
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 29 شهریور 1386, 12:29 عصر
  5. مشکل محاسبه SUM در صورت صفر بودن مقدار
    نوشته شده توسط nasr در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 13:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •