نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در textchange تکست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    مشکل در textchange تکست باکس

    سلام من برای خواندن بارکد از رویداد textchange استفاده میکنم و زمانی که کد 13 رقمی وارد شود عملیاتی را انجام میدهم و در انتها تکست باکس clear میشود. در بعضی مواقع زمانی کد به صورت کامل خوانده نمیشود. حتی زمانی که روی رویداد keydown تکست باکس این متد را نوشتم باز هم به همین مشکل بر خوردم. آیا این مشکل به دلیل استفاده از if است؟ برای حل مشکل چه باید کرد؟

     private void txt_BarCodeScanNashode_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    ...
    }
    }

     private void txt_BarCodeScanNashode_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (txt_BarCodeScanNashode.Text.Trim().Length == 13)
    {
    ...
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: مشکل در textchange تکست باکس

    شما چرا از خصوصیت change استفاده میکنید؟
    شما با مقدار قبلی مقایسه کن متفاوت بود متوجه میشی دیتای جدید اومده :)
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    نقل قول: مشکل در textchange تکست باکس

    از راهنماییتون ممنونم ولی برای مقایسه باز هم باید از شرط استفاده کنم و عملیات نسبت به الان بیشتر هم میشه ممکنه باز هم کد به صورت کامل خونده نشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: مشکل در textchange تکست باکس

    چون من مقداری تجربه در کارت با پورت ها دارم احتمالا چون کد ها کاراکتر کاراکتر میاد شما زودتر میخونید یکم وقفه ایجاد کنید کد رو کامل دریافت خواهید کرد ، ولی کمی بیشتر توضییح بدید حتما سریع تر جواب میگیرید و یه if مگه چه قدر زمان بره ؟ چند میلی ثانیه ؟ 1 یا 2 ؟ فکر نکنم شما با این مقدار مشکلی داشته باشید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    نقل قول: مشکل در textchange تکست باکس

    به این دلیل گفتم تا زمانی که کد به 13 رقم برسه یا enterزده شه باید عملیات بررسی داده رو انجام بده ولی در حین خوندن از بارکدخوان عملیات متوقف میشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در رویداد TextChanged تکست باکس
    نوشته شده توسط unknown87s در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 04 دی 1389, 18:57 عصر
  2. به روز رسانی بانک در textchange تکست باکس
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 05 دی 1388, 00:13 صبح
  3. به روز رسانی بانک در textchange تکست باکس
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1388, 12:47 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 16:28 عصر
  5. مشکل اینتر و تکست باکس
    نوشته شده توسط mohammadkhan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آبان 1386, 19:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •