نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Up & Down DataGridView Button

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    Up & Down DataGridView Button

    با سلام
    همونطور که بارها دیده اید بقل دیتا گرید فلش هایی برای داده ها هست که میتونید حالا یا با اسکرول یا با اون فلش ها داده های بالا یا پایین تر رو مشاهده کنید
    میخوام با یه دکمه یکی یکی بالا بره یا پایین بیاد
    چطور میتونم همچین کاری رو انجام بدم که کار همون فلش های بالا و پایین رو انجام بده ؟ با تشکر
    :)
    آخرین ویرایش به وسیله MehdiElexal : شنبه 26 بهمن 1392 در 19:02 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: Up & Down DataGridView Button

    دوستان کسی نظری نداره ؟ :(

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: Up & Down DataGridView Button

    اینم جواب
    :)
    SendKeys.SendWait("{Down}");

    SendKeys.SendWait("{UP}");
    آخرین ویرایش به وسیله MehdiElexal : شنبه 26 بهمن 1392 در 20:37 عصر

  4. #4

    نقل قول: Up & Down DataGridView Button

    این برای پایین رفتن:

    int a = dataGridView1.CurrentRow.Index;
    if (a < dataGridView1.Rows.Count - 1)
    {
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1.Rows[a + 1].Cells[0];
    }

    این برای بالا رفتن

    int a = dataGridView1.CurrentRow.Index;
    if (a > 0)
    {
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1.Rows[a - 1].Cells[0];
    }


    میبینی چیزی نداره که بخوای سوال کنی کافیه پراپرتی های دیتاگرید رو بشناسید.

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: یه کد میزارم امیدوارم به کارتون بیاد : Up & Down Box
    نوشته شده توسط Taimaz_222 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1391, 23:52 عصر
  2. سوال: drag & drop نمودن button های فرم
    نوشته شده توسط shecarchi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1390, 22:06 عصر
  3. Button دو کاره(server & client)
    نوشته شده توسط nokhod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1384, 13:44 عصر
  4. نحوه فارسی &#1705;ردن Button های Msgbox
    نوشته شده توسط Ahmad_Net در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 اردیبهشت 1384, 09:15 صبح
  5. Graphic & Buttons
    نوشته شده توسط MH2538 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 21 بهمن 1383, 08:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •