نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: error هنگام حذف

  1. #1

    error هنگام حذف

    سلام
    من تا دیروز داشتم روی پروژه ای که برای خودم مطرح کرده بودم کار می کردم بدون هیچ مشکلی
    امروز که اومدم روش کار کنم هنگام حذف با این پیغام رو برو شدم باید چکار کنم ؟

    Error 400

    Your request is invalid.


  2. #2

    نقل قول: error هنگام حذف

    ادرسی شما نا معتبر است
    مثلا ای دی برای اکشن delete ارسال نشده که این خطا را صادر میکند

  3. #3

    نقل قول: error هنگام حذف

    توی گرید ویو این خطا رو میده
    حالا راه حل چی هست ؟
    الان دیدم ای دی هم توی لینکش هست

  4. #4

    نقل قول: error هنگام حذف

    چه لینکی برای Delete تولید شده؟ کد اکشن actionDelete شما چیه؟ متد accessRules کنترلر رو چطور تنظیم کردین؟ این خطا میتونه منشأهای مختلفی داشته باشه.

  5. #5

    نقل قول: error هنگام حذف

    actionDelete و accessRules رو فعلا دست بهش نزدم و همون مقدار اولیه رو داره که خود yii ساخته
    در مورد لینک تولید شده حقیقت من تا شب دسترسی به سیستمم ندارم و چیزی یادم نمیاد که چطوری بوده ؟
    ولی یادم هست نگاه کردم ایدی رو داشت

  6. #6

    نقل قول: error هنگام حذف

    پس شاید توی accessRules دسترسی بهش به کسی ندادین.

  7. #7

    نقل قول: error هنگام حذف

    filters هات رو بگذار اینجا
    یا فیلترهات رو کامنت کن، میبینی که مشکلت حل میشه.
    این خطا رو وقتی میده که شما دسترسی به صفحه رو محدود به یه حالت کردید مثلاً گفتید فقط از طریق ajax میشه به این صفحه دسترسی داشت ولی چون این صفحه با آژاکس فراخونی نشده این پیغام رو میده

  8. #8

    نقل قول: error هنگام حذف

    شاید هم postOnly روی Delete فعاله و به قول دوستمون شما با Get (بدون Ajax با روش Post) دارین صداش میزنید.

  9. #9

    نقل قول: error هنگام حذف

    بسیار خب
    این کد accessRules

    public function accessRules()
    {
    return array(
    array('allow', // allow all users to perform 'index' and 'view' actions
    'actions'=>array('index','view'),
    'users'=>array('*'),
    ),
    array('allow', // allow authenticated user to perform 'create' and 'update' actions
    'actions'=>array('create','update'),
    'users'=>array('@'),
    ),
    array('allow', // allow admin user to perform 'admin' and 'delete' actions
    'actions'=>array('admin','delete'),
    'users'=>array('admin'),
    ),
    array('deny', // deny all users
    'users'=>array('*'),
    ),
    );
    }

    این هم کد actionDelete

    public function actionDelete($id)
    {
    $this->loadModel($id)->delete();

    // if AJAX request (triggered by deletion via admin grid view), we should not redirect the browser
    if(!isset($_GET['ajax']))
    $this->redirect(isset($_POST['returnUrl']) ? $_POST['returnUrl'] : array('admin'));
    }

    و این هم فیلتر هام


    public function filters()
    {
    return array(
    'accessControl', // perform access control for CRUD operations
    'postOnly + delete', // we only allow deletion via POST request
    );
    }


    این هم کد ایجاد شده

    کد HTML:
    <a class="delete" title="Delete" href="/shop/index.php?r=administrator/menuType/delete&amp;id=3">
    استاد من به کد ها تا الان دست نزدم و هنوز تازه این قسمت رو ایجاد کردم که این ارور رو میده و
    جالب تر این هست که بقیه قسمت ها هم همینطور شده

  10. #10

    نقل قول: error هنگام حذف

    الآن وقتی روی لینک Delete کلیک میکنید، پیغام تأیید ظاهر میشه؟ میتونید TeamViewer بدین؟

  11. #11

    نقل قول: error هنگام حذف

    بله استاد میشه

  12. #12

    نقل قول: error هنگام حذف

    اطلاعات Remote Connection برنامه TeamViewer رو برام پیام خصوصی کنید تا به سیستمتون وصل بشم ببینم مشکل از کجاست.

تاپیک های مشابه

  1. ERROR هنگام دخیره عکس در SQL DataBase
    نوشته شده توسط dot_net_lover2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 دی 1392, 13:24 عصر
  2. error به هنگام حذف داده
    نوشته شده توسط ahmad_1986 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 01 تیر 1387, 00:39 صبح
  3. error هنگام run کردن پروژه
    نوشته شده توسط AspNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آبان 1384, 10:41 صبح
  4. error هنگام export
    نوشته شده توسط phantasm در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 24 مرداد 1383, 09:03 صبح
  5. یک error هنگام کمپایل
    نوشته شده توسط محمد حسن علیزاده در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 بهمن 1382, 23:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •