نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چگونه برای 40 دکمه برنامه نویسی کنم ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    Post چگونه برای 40 دکمه برنامه نویسی کنم ؟

    سلام دوستان من برای پروژه کارشناسی ایم سیستم رزرو دارم مینویسم واسه اتوبوس حالا توی فرم به جای صندلی ها باتن گذاشتم خواستم ببینم راهی هست که واسه همه صندلی ها یک کد بنویسم یا نه برای هر صندلی باید جدا جدا کد بنویسم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم اگه راه اصولی دیگه ای هم هست بگید
    با تشکر
    ضمیمه 116801
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mortezasar : یک شنبه 27 بهمن 1392 در 22:32 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    137

    نقل قول: چگونه برای 40 دکمه برنامه نویسی کنم ؟

    شما اگه باتن ها را از نوع آرایه ی بسازی مشکل حل میشه.اونوقت تو هر کدوم باتن ها کد بزنی انگار برا همش زدی.فقط نکتش اینکه هر کدوم باتن اندیس داره.باید با اندیس کار کنی.موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: چگونه برای 40 دکمه برنامه نویسی کنم ؟

    میشه بیشتر توضیح بدی و یه نمونه کد بدی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: چگونه برای 40 دکمه برنامه نویسی کنم ؟

    ميتوني يك متد بنويسي و event كليك تمام دكمه هارو به اون متد وصل كني. كاري كه اين دكمه ها انجام ميدن شبيه همه فقط شماره صندلي فرق ميكنه كه ميتوني با روش هاي مختلف شماره صندلي رو بدست بياري
    مثلا فرض كنيم پروپرتي Text دكمه ها شماره صندلي هست :

    private void button_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Button clickedButton = sender as Button;
    int seatNo = Convert.ToInt32(clickedButton.Text);
    clickedButton.BackColor = Color.Green;
    ...
    ‌‌}

  5. #5

    نقل قول: چگونه برای 40 دکمه برنامه نویسی کنم ؟

    دکمه هارو به صورت ثابت روی صفحه قرار دادی یا اونارو هم به صورت پویا با کدنویسی میاری روی صفحه؟

  6. #6

    نقل قول: چگونه برای 40 دکمه برنامه نویسی کنم ؟

    واسه رویداد Click همه دکمه ها به یه EventHandel رفرنس بده.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: چگونه برای 40 دکمه برنامه نویسی کنم ؟

    دکمه ها رو خودم روی فرم گذاشتم

  8. #8

    نقل قول: چگونه برای 40 دکمه برنامه نویسی کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mortezasar مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من برای پروژه کارشناسی ایم سیستم رزرو دارم مینویسم واسه اتوبوس حالا توی فرم به جای صندلی ها باتن گذاشتم خواستم ببینم راهی هست که واسه همه صندلی ها یک کد بنویسم یا نه برای هر صندلی باید جدا جدا کد بنویسم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم اگه راه اصولی دیگه ای هم هست بگید
    با تشکر
    ضمیمه 116801
    سلام
    ک رو تو یه کلاس بنویس
    بعد تو هر دکمه که خواستی از کلاس استفاده کن

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار agent_6332
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    جنوب تهران
    پست
    37

    نقل قول: چگونه برای 40 دکمه برنامه نویسی کنم ؟

    سلام

    دوستان همگی درست فرمودند

    اما اگر کلاس نویسی هم بلد نباشید یا حوصله ندارید

    یک تابع با آرگومان بنویسید که آرگومان شماره دکمه کلیک شده است

تاپیک های مشابه

  1. چگونه بدون کامپایلر برنامه نویسی کنم
    نوشته شده توسط harani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 15:27 عصر
  2. سوال: چگونه یک کلید تابع [مانند F12] برای کل برنامه تعریف کنم ؟
    نوشته شده توسط gilsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 آبان 1391, 10:50 صبح
  3. گفتگو: چگونه برنامه نویسی کنم
    نوشته شده توسط MOSTAFANAVVAB در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1388, 14:57 عصر
  4. چطوری با SQL برای شبکه برنامه نویسی کنم
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 22:35 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 شهریور 1384, 09:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •