نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: Connection string

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار tizdast
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97

    Connection string

    وقتی یه برنامه نوشته میشه که توش connection string داریم وقتی برنامه رو میخوام انتقال بدم آیا روی کامپیوتر مقصد از نظر connection string خطا نمیده؟چون من اولین بارم هست دارم با دات نت برنامه مینویسم اینو پرسیدم.در ضمن من report هم تو برنامه دارم که با crystal ساخته شده.آیا آدرس فایل های report توی مقصد اگر با چیزی که تو کامپیوتر خودم هست فرق کنه error میده؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار tizdast
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97
    خوشم میاد بعضی حتی topic رو هم کسی نمیاد ببینه چه برسه به جواب................

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    شما بگو connection string رو چطوری ساختی همینجا بنویسش تا اگه عیبی داشت بهت بگیم .

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار tizdast
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97
    Dim con As New SqlConnection("Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=HESAB;Data Source=PARS-D32D6592CE;Workstation ID=PARS-D32D6592CE;")

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار tizdast
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97
    توی visual studio وقتی یه new connection میزنم از properties , connection string رو کپی میکنم و توی دستور بالا استفاده میکنم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    از نظر من که روی سیستمهای دیگه مشکلی نداری

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار tizdast
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97
    test کردم error داد.البته اینو بگم که setup نساختم بلکه کل برنامه رو انتقال دادم.بعد که روی کامپیوتر دوم دوباره connection جدید رو ساختم و کد اونو گذاشتم درست شد

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    بندر عباس
    پست
    250
    پیغام خطا رو بنویس!

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار tizdast
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97
    پیغام اینه که اسم کامپیوتر یا همون سرور غلطه!!

تاپیک های مشابه

  1. connection string در شبکه
    نوشته شده توسط rezvan_DP در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 شهریور 1386, 15:21 عصر
  2. اشکال در connection string
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1385, 10:14 صبح
  3. مشکل connection string
    نوشته شده توسط maryam_f در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1385, 07:53 صبح
  4. connection string
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 19
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 18:43 عصر
  5. connection string
    نوشته شده توسط sanaz_amiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1383, 14:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •