نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بدست آوردن تعداد محصولات

  1. #1

    بدست آوردن تعداد محصولات

    سلام به همگی

    من دو تا جدول دارم به نام های product ,category و حالا میخوام تعداد محصولاتی که در category در فیلد catname و هم چنین در جدول product ,فیلد cat که در واقعا شماره ID از جدول category هستش رو بدست بیارم به نظرتون میشه با JOIN کردن و Count بدست آورد ؟؟

    من هرچه سعی کردم نتونستم ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sadegh1362
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    188

    نقل قول: بدست آوردن تعداد محصولات

    سلام
    بله به شرطی میتونید با join به دست بیارید که relation داشته باشید . بین این دو جدول . و از طریق foreign key به جدول دوم وصل بشید و شرط رو قرار بدین (where) و بعد از نتیجه بدست اومده count بگیرید .

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن تعداد محصولات

    اگر تعداد محصولاته که خوب مربوط میشه به جدول product و تمام محصولاتتون اونجا ثبت شده.اما واسه ارتباط این دو جدول :
    $query = "SELECT product.id, product.name, product.cat_id, ...., category.catname, ... FROM product,category WHERE product.cat_id=category.id ..."

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن تعداد سطر های موجود در یک تیبل
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1384, 08:40 صبح
  2. بدست آوردن تعداد کانکشن ها به یک دیتابیس
    نوشته شده توسط idic1 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 14:35 عصر
  3. بدست آوردن تعداد افراد اون لاین در سایت
    نوشته شده توسط javad_hosseiny در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1384, 09:48 صبح
  4. بدست آوردن تعداد پیکسلهای یک رنگ مشخص از تصویر بیت مپ
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 26 خرداد 1383, 13:28 عصر
  5. بدست آوردن تعداد روزهای بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط sarina در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 آذر 1382, 00:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •