نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اشکال در مقادیر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    74

    اشکال در مقادیر

    با سلام .من یه همچین کدی رو نوشتم
    var State = (from A in Data.DataContext().Mobiles
    join B in Data.DataContext().Buys on A.ID_Mobile equals B.ID_Mobile
    join C in Data.DataContext().BuyStates on B.ID_Buy equals C.ID_Buy

    where A.MobileNumber == Number &&
    B.ID_Buy ==
    (from a in Data.DataContext().Mobiles
    join b in Data.DataContext().Buys on a.ID_Mobile equals b.ID_Mobile
    where a.MobileNumber == Number
    select new { b.ID_Buy }).Max(b => b.ID_Buy)

    group new { A, B, C } by B.ID_Buy into G

    select new
    {
    S =( G.Sum(C => C.C.Active) - G.Sum(C => C.C.InActive))
    }).Single().S;

    وقتی رکوردی توی جدول هام دارم این برنامه درست کار می کنه ولی وقتی جدول هام خالی هستش خطای
    Sequence contains no elements
    می گیره لطفا کمک کنید.با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: اشکال در مقادیر

    من هم به همچین مشکلی برخورد کردم و بخاطر تابع max بود
    بعد max -int کردم درست شد
    یعنی اینطوری نوشتم
    Max(u => (int?)u.sandsn)
    امتحان کنید احتمال زیاد درست میشه

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    74

    نقل قول: اشکال در مقادیر

    سلام.درست نشد.سه تا جدول من بایستی مقدار داشته باشند.یعنی رکوردی توشون باشه.اگه نباشه خطا می گیره

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: اشکال در مقادیر

    چون که join زدید
    باید از outer joinاستفاده کنین
    یا incude

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    74

    نقل قول: اشکال در مقادیر

    یعنی چه جوری؟می شه بیشتر توضیح بدید؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: اشکال در مقادیر

    مثلا اینطوری مینویسید
    فض کنید 3 تا جدول بهم ارتباط دادید
    یک جدول از کلیدهای دو جدول دیگه استفاده کرده پس اسمش مثلا a
    و نام دو جدول دیگه هم b ,c
    db.a.include("a").include("b").where ().select (c=>c);

    در قسمت where هم هر شرطی که از هر کدو از جدول ها هست بگذارد
    اینطوری اگر از کلید جدول های دیگه استفاده نکرده باشه باز هم اطلاعات نمایش میده

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    74

    نقل قول: اشکال در مقادیر

    مرسی سارا جان مشکلم حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 10 خرداد 1394, 11:50 صبح
  2. مبتدی: اشکال در چاپ مقادیر BigInt در crystal report
    نوشته شده توسط ozzy_mra در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 24 دی 1390, 19:02 عصر
  3. اشکال در برگشت مقادیر از داخل method
    نوشته شده توسط shahram483 در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 آذر 1388, 23:27 عصر
  4. اشکال در درج مقادیر در بانک
    نوشته شده توسط kavoshgar63 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1388, 20:54 عصر
  5. اشکال در بروزرسانی مقادیر Dropdownlist
    نوشته شده توسط mdaryaee در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1385, 21:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •