نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: راهنمایی در مورد کار با ارایه و خروجی

  1. #1

    Red face راهنمایی در مورد کار با ارایه و خروجی

    سلام

    مثلا ما یک ارایه داریم با 60 عضو که قرار هست 20 تا از اعضا چاپ بشن
    حالا چطور میشه با هربار زدن دکمه 20 تا از اینها به صورت رندوم انتخاب بشه و نمایش داده بشه؟؟


    متشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار refugee
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    root@server
    پست
    646

    نقل قول: راهنمایی در مورد کار با ارایه و خروجی

    فکر کنم باید یک متغییر بسازید و ارایه را داخل تابع راندوم فراخوانی کنید .


    $ random = rand(array(0,1,2,3,...);


    حالا هر جایی خواستید اونو فراخوانی میکنید

    http://www.w3schools.com/Php/func_math_rand.asp

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: راهنمایی در مورد کار با ارایه و خروجی

    از دستور shuffle استفاده کنید مثلا من اینطوری سوال شمارو برنامشو نوشتم اگه دوستان راه حل بهتری دارند عنوان کنند

    $nums = range(1, 60);
    shuffle($nums);
    $count = 0;
    foreach ($nums as $value) {
    echo $value.'<br>';
    $count = $count+1;
    if($count == 20){
    break;
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی در مورد کار با JBuilder
    نوشته شده توسط top7news در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 13 شهریور 1389, 18:09 عصر
  2. سوال: راهنمایی در مورد کار با جاوا(در خواست کتاب)
    نوشته شده توسط asefy2008 در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 28 خرداد 1388, 17:40 عصر
  3. راهنمایی در مورد کار با sessionها
    نوشته شده توسط shazde_f در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 10 بهمن 1387, 11:14 صبح
  4. راهنمایی در مورد کار با mysql
    نوشته شده توسط reza10203045 در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 دی 1387, 02:20 صبح
  5. راهنمایی در مورد کار با خطوط تلفن ایران
    نوشته شده توسط mahdi_farhani در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1384, 15:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •