نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش عکس با استفاده از نام فایل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    Question نمایش عکس با استفاده از نام فایل

    سلام به همه

    من توی دیتابیسم اسم عکسمو نگه میدارم
    حالا میخام این عکسو توی گرید نمایش بدم
    چطور میتونم عکس رو بگیرم و توی گریدویو نمایشش بدم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: نمایش عکس با استفاده از نام فایل

    از اساتید محترم کسی نمیدونه من باید چیکا کنم؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: نمایش عکس با استفاده از نام فایل

    با سلام

    شما میتونید به صورت زیر عمل کنید به طوری که فرض شده کلاس MyImages همون دیتابیس شماست که من در دو خط اول گفتم از مسیر فیزیکی نام عکس هارو بخون ولی خب شما از بانک اون عکس هارو خوندید

    در خط های بعدی هم گفته شده که یک ستون از نوع DataGridViewImageColumn اضافه کنیم که بیانگر اینه که قراره در این ستون تصویر درج بشه و این ستون رو به گرید ویو اضافه کردیم و سپس توسط یک حلقه عکس هارو با توجه به نامشون از مسیر فیزیکیشون خوندیم و نمایش دادیم ، در اینجا مسیر فیزیکی همون مسیری هست که عکس های شما ذخیره شده و نه نام تصاویر شما




    var images = Directory.GetFiles(Application.StartupPath + "/Images");
    var imagesForDatagridview = images.Select(image => new MyImages
    {
    NameFile = Path.GetFileName(image)
    }).ToList();

    var imagesAddres = Application.StartupPath + "/Images/";
    var imageCol = new DataGridViewImageColumn();
    dataGridView1.Columns.Add(imageCol);
    foreach (var myImages in imagesForDatagridview)
    {
    dataGridView1.Rows.Add(Image.FromFile(imagesAddres + myImages.NameFile));
    }


    public class MyImages
    {
    public string NameFile { get; set; }
    }




    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش عکس با استفاده از مقدار فیلد دیتابیس
    نوشته شده توسط ahmad_lovely در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1391, 15:20 عصر
  2. سوال: نمایش عکس با استفاده از ایتم های لیست باکس
    نوشته شده توسط مجتبی کجوری در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 مرداد 1391, 16:30 عصر
  3. نمایش عکس با استفاده از Evalدر دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1390, 22:23 عصر
  4. نحوه نمایش عکس با استفاده از داده های Binary
    نوشته شده توسط hirkania_ilp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 31 فروردین 1389, 23:22 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 شهریور 1384, 19:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •