نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ادغام دو پروژه و ارتباط دادن انها در سی شارپ

  1. #1

    Question ادغام دو پروژه و ارتباط دادن انها در سی شارپ

    سلام دوستان
    من توی انجمن گشتم چند تا تاپیک با این موضوع پیدا کردم ولی اون کارهایی که من میخواستم رو اموزش نداده بودن.
    میخواستم بپرسم که من دو پروژه رو با هم ادغام کردم ( طبق اموزش های همین انجمن)
    حالا میخوام یه دکمه توی فرم موجود توی پروژه اول بزارم که هر وقت کلیک کردم روش فرم موجود توی پروژه دوم باز بشه.

    ولی هرچی کد باز کردنشو میزارم ارور میده و این پیغام رو میده :
    Error 1 The type or namespace name 'Form2' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) C:\Users\Dell\Desktop\ContactsWhithAccess\Contacts WhithAccess\Form1.cs 146 13 ContactsWhithAccess

    لطفا جواب بدید خیلی فوریه
    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: ادغام دو پروژه و ارتباط دادن انها در سی شارپ

    با سلام

    شما برای این کار نیاز داریم که رفرنس پروژه دوم رو به پروژه اول بدید تا بتونید به اشیا یک پروژه دسترسی داشته باشید

    پس از دادن ارجاع شما میتونید به این صورت فرم شماره 2 در پروژه شماره 2 رو در پروژه شماره یک توسط یک دکمه فراخوانی کنید :


    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    WindowsFormsApplication2.Form2 form2=new Form2();
    form2.Show();
    }


    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3

    نقل قول: ادغام دو پروژه و ارتباط دادن انها در سی شارپ

    با سلام
    ممنون از پاسختون و لی باز هم ارور میده
    ببینید اسم پروژه دومم اینه : Serial Port Graphic Interface (zxo003)
    و همین طور پروژه ام توی یه پوشه دیگه است.
    و اسم فرمم توی این پروژه : Form1
    میشه با این اسامی بگید باید چیکار کنم؟

  4. #4

    نقل قول: ادغام دو پروژه و ارتباط دادن انها در سی شارپ

    با سلام
    ممنون از پاسختون و لی باز هم ارور میده
    ببینید اسم پروژه دومم اینه : Serial Port Graphic Interface (zxo003)
    و همین طور پروژه ام توی یه پوشه دیگه است.
    و اسم فرمم توی این پروژه : Form1
    میشه با این اسامی بگید باید چیکار کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. ارتباط دادن جداول (مقاله)
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آذر 1384, 17:47 عصر
  2. نحوه ادغام چند پروژه
    نوشته شده توسط JikSearch در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 مهر 1384, 19:14 عصر
  3. ارتباط دادن flash با vb
    نوشته شده توسط bidad در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 17 اردیبهشت 1384, 08:01 صبح
  4. کدام فایلهای پروژه برای قرار دادن روی سرور ضروری است ؟
    نوشته شده توسط Shabani.Mojtaba در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 16:20 عصر
  5. ارتباط دادن DBGrid,QReport
    نوشته شده توسط ghazal20 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1383, 19:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •