نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دلیل استفاده از شی گرایی در برنامه نویسی وب

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    دلیل استفاده از شی گرایی در برنامه نویسی وب

    سلام
    راستش من درک خوبی از شی گرایی دارم و تو جاوا هم کاملا با شی گرایی رفیق شدم خلاصه میدونم که شی گرایی چیه و چه کاربردی داره و...
    ولی اصلا درک نمیکنم که یک سایت رو چطوری میشه به صورت شی گرا طراحی کرد!
    من الان یک سیستم مدیریت محتوی با php نوشتم و جایی هم نیازی به شی گرایی ندیدم.
    ولی میگن که شی گرا باشه بهتره. توی گوگل هم سرچ کردم فقط چیزایی مثل وراثت و.. توضیح داده. من میخوام بدونم که چه لزومی به استفاده از شی گرایی است؟ حتی اگه یه وبسایت ساده که با شی گرایی نوشته شده رو کد هاش رو ببینم خودم میفهمم.
    ممنون.

  2. #2

    نقل قول: دلیل استفاده از شی گرایی در برنامه نویسی وب

    سلام
    شی گرایی باعث میشه شما کد نویسی منظم و منعزفی داشته باشین
    یک بار بنویس همیشه استفاده کن
    فرض کن شما یک کلاس برای اتصال به دیتابیس نوشتی و داخلش تمام مسائل امنیتی رو هم رعایت کردی و برای هر کاری میتونی ازش استفاده کنی
    اگر به این صورت نباشه باید برای هر کوئری از نو توابع فیلتر رو بنویسی و این یعنی حجم کد نویسی بالا
    و مورد بعد تغییرات در یک فایل به مراتب ساده از چند فایل هستش

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: دلیل استفاده از شی گرایی در برنامه نویسی وب

    باید یه پروژه رو با شی گرایی بنویسی اونقد می فهمی چقد کار کردن باهاش لذت بخشه و چقد کد هاتو منسجم و کم تر می کنه
    منم مثل شما همین مشکل رو داشتم تا شروع کردم به نوشتن یه پروژه با شی گرایی.... الان به عظمت شی گرایی ایمان اوردم :))
    شخصا عاشق ارث بری شدم طوری که وقتی درکش کردم حالا تموم سعی من ایجاد کلاس هایی با کارایی بالاست .
    من دوتا کلاس ایجاد کردم . یکی برای ارسال مقاله و یکی هم برای ارسال یاداشت ها شخصی توی وب و وقتی بررسی کردم دیدم 80% اونا شبیه همه . از اون 80% اشتراک گرفتم و حالا سه تا کلاس دارم که یکی شده کلاس پدر و دوتای دیگه شدن پسر و ازش ارث بری می کنن ... با یه کم کار دیدم که کلاس پدر می تونه مثل یه کلاس مرجع باشه که بقیه ازش ارث بری می کنن . من دو هفته کار کرده بودم روی پروژه و با یه کلید دلت همه اش و حذف کردم و دوباره اومدم اونو از نو نوشتم و دیدم کدهام دو سوم کدهای قبلیه با یه ساختار منسجم و کامل ....
    اینا رو که می گم تا خودت تجربه نکنی و لذتش رو نبری نمی فهمی :)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cjNet
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تبعیدگاهی به نام زمین
    پست
    404

    نقل قول: دلیل استفاده از شی گرایی در برنامه نویسی وب

    سلام به همه دوستان .
    شما با کاه گل و چوب هم میتونید یه خونه یک طبقه درست کنید و با بتن و آهن هم میتونید یه خونه یک طبقه درست کنید ... اما وقتی بحث ساخت یه برج صد طبقه پیش بیاد آیا با کاه گل و چوب میتونید اون رو بسازید ؟
    در برنامه نویسی هم به همین صورت هست ... در پروژه های کوچک شاید استفاده از معماری ها و روشهای استاندارد چندان مهم به نظر نیاد اما هر چه پروژه بزرگتر میشه ارزش استفاده از اونها بیشتر درک میشه @

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    اینترنت!
    پست
    139

    نقل قول: دلیل استفاده از شی گرایی در برنامه نویسی وب

    وقتی یه پروژه نسبتا بزرگ بدون شی گرایی بنویسی متوجه میشه چه بلایی داره سرت میاد!!!

  6. #6

    نقل قول: دلیل استفاده از شی گرایی در برنامه نویسی وب

    اینم جوابت همراه با مثالهایی از لاراول برای شی گرایی در php
    https://jobteam.ir/ProductUser/138-php-oop
    فک کنم کامل جواب بگیری

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 27
    آخرین پست: دوشنبه 23 دی 1392, 15:46 عصر
  2. روش استفاده از Regex در زبان برنامه نویسی #C
    نوشته شده توسط jojoba2010 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 11 مهر 1391, 11:17 صبح
  3. استفاده از VC++‎ 2010 برای برنامه نویسی سیمبیان
    نوشته شده توسط Hossenbor در بخش Symbian OS
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آذر 1390, 07:39 صبح
  4. استفاده از فایلهای Html در برنامه نویسی VC++‎
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1384, 00:46 صبح
  5. استفاده از swf ها در برنامه نویسی
    نوشته شده توسط rezanew در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1383, 09:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •