نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه دسترسی به کد های ساخت table در ویژال استادیو 2010

  1. #1

    Question نحوه دسترسی به کد های ساخت table در ویژال استادیو 2010

    سلام دوستان من چطوری باید وقتی یک table رو می سازم به کد هاش دسترسی پیدا کنم تا بتونم وایش کلید خارجی تعریف کنم یا از این قبیل کارها.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    135

    نقل قول: نحوه دسترسی به کد های ساخت table در ویژال استادیو 2010

    ببین دوست عزیز.فرض کن شما دو تا جدول داری یکی جدول کارگر و یکی جدول کارکرد . جدول کارگر که نیازی به کلید خارجی نداره.یه کارگری را ثبت میکنی.بعد توی جدول دوم یه کلید خارجی میگیریم برای کارگر مثلا به نام FK_kargar . مثلا فیلدهای جداولت بصورت زیره :
    جدول کارگر :
    id -name - fname - hoghogh - ezafekar
    جدول کارکرد :
    id - FK_kargar - mah - karkerd
    خب حالا یه سری ازلاعات ثبت میکنی . مثلا :12- مهرداد قربانیان - مرتضی - 200000 - 2000
    13- محمد شفیعی - حسن - 220000-5000

    حالا برای اینکه تو جدول دوم که کلید خارجی داره هم ثبت کنیم باید کلید اصلی توی جدول اول که همون کلید خارجی توی جدول دوم میشه را ثبت کنیم.
    حالا یه سری اطلاعات توی جدول دوم میریزیم :
    10 - 12 - 11 - 30
    11 - 13 - 11 - 25
    12 - 12 - 10 - 29
    همینطور که میبینی مشخصات کارگر دیگه ثبت نمیشه .فقط یه کلید خارجی از کارگر ثبت میشه

    حالا توی سی شارپ مثلاً با کمبوباکس کارگر را نشون میدی .وقتی میخوای کمبوباکسو پر کنی.یه display member داره که برابر فیلد name قرار میدی. یه value member داره اونم برابر id قرار میدی که از جدول 1 میخونه
    حالا وقتی خواستی اطلاعات توی جدول دوم ذخیره بشه به FK_kargar را از select value میخونی
    امیدوارم متوجه شده باشی .موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: نحوه دسترسی به کد های ساخت table در ویژال استادیو 2010

    داداش اینارو که می دونم

    شما مثل اینکه سوال من رو خوب نخوندی؟؟ من می گم چطوری باید وقتی یک table رو می سازم به کد هاش دسترسی پیدا کنم؟ اونم تو ویژال استادیور 2010 ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه دسترسی به خونه های اول یک table
    نوشته شده توسط saeedgharedaghi در بخش jQuery
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 01 فروردین 1391, 23:14 عصر
  2. نحوه دسترسی به آیتم های یک جدول
    نوشته شده توسط mohsen1900 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 آذر 1390, 20:40 عصر
  3. سوال: لطفا راهنمایی کنید-نحوه دسترسی به فیلد های جدول با استفاده از linq to sql
    نوشته شده توسط farshid_82 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 بهمن 1389, 01:33 صبح
  4. نحوه دسترسی به فیلد های جدول با استفاده از linq to sql
    نوشته شده توسط farshid_82 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 بهمن 1389, 15:33 عصر
  5. نحوه دسترسی به کنترل های موجود در فایل گزارش .rdlc
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 بهمن 1386, 11:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •