نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بدست آوردن اولین روز ماه شمسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    بدست آوردن اولین روز ماه شمسی

    سلام دوستان
    من میخوام اولین روز ماه شمسی رو بدست بیارم.. با ماه میلادی مشکلی ندارم

    مثلا
     DateTime objDate = new DateTime(2014, 1, 1);


    این رو به شمسی تبدیل میکنم .. میشه ..چهارشنبه 11 دی 1392
    من میخوام روزی که ماه دی در این سال با اون شروع شده رو بدسیت بیارم ..بعد روزهاش رو توی یه تیبیل یا دیتاگرید نشون بدم..لطفا اساتید کمک کنند

  2. #2

    نقل قول: اولین روز ماه شمسی

    کافیه آرگومان چهارم رو هم مقدار بدی در این حالت تاریخ شمسی به میلادی تبدیل میشه و میتونی روز هفته رو بدست بیاری

    DateTime dt = new DateTime(1392, 12, 1, new PersianCalendar());
    MessageBox.Show(dt.DayOfWeek.ToString());

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    نقل قول: بدست آوردن اولین روز ماه شمسی

    ای ول داداش دمت گرم...
    حالا یه سوال.. من یه جدول ساختم که میخوام هر کدام از روزها متناسب با روز هفته در جدول قرار بگیرند.. میشه اینم برام یه توضیحی بدید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: بدست آوردن اولین روز ماه شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط majid_i68 مشاهده تاپیک
    ای ول داداش دمت گرم...
    حالا یه سوال.. من یه جدول ساختم که میخوام هر کدام از روزها متناسب با روز هفته در جدول قرار بگیرند.. میشه اینم برام یه توضیحی بدید
    آقا مجید سوال من را جواب میدادی چند پست قبل این تا حالا حل شده بود

    public static int[,] Get(int monthStartDay)
    {
    var monthMatrix = new int[6, 7];
    var row = 0;
    var col = 0;

    for (int day = 1; day <= 31; day++)
    {
    row =(int)Math.Ceiling( (day + monthStartDay) / 7.0);
    col = (day + monthStartDay) % 7 == 0 ? 7 : (day + monthStartDay) % 7;
    monthMatrix[row-1, col - 1] = day;
    }
    return monthMatrix;
    }

    این کد یک آرایه ۶در ۷ می سازد ۷ ستون و ۶ ردیف . روز شروع هفته را هم از شما می گیره شنبه =۰ بعد این آرایه را پر می کنه و بر می گردونه
    یک کمی مساله را با دقت نگاه کنی و قلم و کاغذ بیاری می تونی حل کنی.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    نقل قول: بدست آوردن اولین روز ماه شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    آقا مجید سوال من را جواب میدادی چند پست قبل این تا حالا حل شده بود

    public static int[,] Get(int monthStartDay)
    {
    var monthMatrix = new int[6, 7];
    var row = 0;
    var col = 0;

    for (int day = 1; day <= 31; day++)
    {
    row =(int)Math.Ceiling( (day + monthStartDay) / 7.0);
    col = (day + monthStartDay) % 7 == 0 ? 7 : (day + monthStartDay) % 7;
    monthMatrix[row-1, col - 1] = day;
    }
    return monthMatrix;
    }

    این کد یک آرایه ۶در ۷ می سازد ۷ ستون و ۶ ردیف . روز شروع هفته را هم از شما می گیره شنبه =۰ بعد این آرایه را پر می کنه و بر می گردونه
    یک کمی مساله را با دقت نگاه کنی و قلم و کاغذ بیاری می تونی حل کنی.
    تشکر..راستش من نفهمیدم سوال شما چی بود..
    من به این صورت متد رو فراخوانی میکنم
     int[,] days = Get(0);

    حالا چطور باید مقادری که متد در آرایه دوبعدی ذخیره میکنه رو فراخوانی کنم در دیتا گرید... در ضمن در قسمت
    day <= 31
    خب بعضی ماهها که 30 روز هستند یا 29 روز چی میشه..بجای 31 طول روزهای هر ماه رو قرار ندهم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    نقل قول: بدست آوردن اولین روز ماه شمسی

    کسی نیست از این متد استفاده کرده باشه.. یه توضیحی بده

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 23:04 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 13:40 عصر
  3. جمع کردن ساعت ها و روزها (بدست آوردن سال و ماه و روز+ ساعت و دقیقه و ثانیه)
    نوشته شده توسط hamid-nic در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 17 خرداد 1389, 10:38 صبح
  4. بدست آوردن اولين روز و آخرين روز ماه جاري
    نوشته شده توسط pc1990 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1388, 12:01 عصر
  5. بدست آوردن اولین روز سال
    نوشته شده توسط فاطمه هاشمیان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 06 خرداد 1384, 21:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •