نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فیلتر string با متود contains

  1. #1

    فیلتر string با متود contains

    سلام دوستان
    من با دستور
    tbl_dore.dore_startdate == "1392/01/01"
    میتونم کلیه رکوردها که برابر تاریخ 1392/01/01 هستند رو فیلتر کنم
    ولی نمیدونم چجوری رکوردهایی که شامل یا contains مثلا 1392 هستن رو برگردونم
    در ضمن فیلد از نوع string هست
    ممنون یشم کمکم کنین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: فیلتر string با متود contains در استیمول


    string myString="value";
    if(myString.Contain("va;ue"))

  3. #3

    نقل قول: فیلتر string با متود contains

    ممنون
    من میخوام کل گزارش رو فیلتر کنم
    filter.jpg
    برای اینکار روی دیتاباندم کلیک میکنم و از قسمت فیلتر تنظیماتم رو اعمال مبکنم
    کد شما رو کجا قرار بدم؟
    بازم ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: فیلتر string با متود contains

    نقل قول نوشته شده توسط salehsam مشاهده تاپیک
    ممنون
    من میخوام کل گزارش رو فیلتر کنم
    filter.jpg
    برای اینکار روی دیتاباندم کلیک میکنم و از قسمت فیلتر تنظیماتم رو اعمال مبکنم
    کد شما رو کجا قرار بدم؟
    بازم ممنون
    کد من ماله کتاب خونه ی سی شارپه نه استیول اگه دیتا هاتونو از محیط سی شارپ بفرستین میتونین قبل ارسال به استیمل فیلترو رو انجام بدین در غیر این من این یه مورد اطلاعی ندارم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن فیلتر contain بر روی ستونی از جنس int در گرید Telerik
    نوشته شده توسط samir_jafari64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 27 بهمن 1392, 09:03 صبح
  2. فیلتر کردن کنترل GridView با مقدار Query String
    نوشته شده توسط ZivehDesigne در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 19 دی 1392, 21:14 عصر
  3. مشکل در متد Contains یک متغیر String
    نوشته شده توسط arash ghafori در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1392, 19:11 عصر
  4. فیلتر کردن رکوردها با شرط نمایش ندادن رکوردهای تکراری
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 فروردین 1382, 17:18 عصر
  5. حذف رکوردهای فیلتر شده از یک table
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1381, 10:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •