نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از حلقه در کلاس

  1. #1

    استفاده از حلقه در کلاس

    با سلام و عرض ادب
    دوستان چطور میتونیم یه حلقه رو در کلاس ایجاد کنم تا بتونم از $value های به وجود اومده خارج از class استفاده کنم .
    مثال : من یه کلاس برای خوندن اطلاعات دیتابیس ایجاد کرده ام . حالا میخوام حلقه رو در class template اجرا کنم تا نیازی نباشه تو قالب که یوزر دسترسی داره نمایش داده بشه ...

  2. #2

    نقل قول: استفاده از حلقه در کلاس

    سلام
    دوستان مثل اینکه بنده خیلی نامفهوم توضیح دادم که بعد از این همه مدت پاسخی دریافت نکرده ام .

    <?php
    class CategoryTem {
    public $controller, $action;
    public $idCat, $nameCat;
    function __construct() {
    $urlparts = @explode('/', $_GET[url]);
    $this->action = $urlparts['1'];
    if(isset($this->action)) {
    if(!is_numeric($this->action)) {
    $catNem = $this->action;
    $param = array (
    ":cat" => $catNem );
    $Idategories = DBHandler::GetRow("SELECT * FROM categories WHERE name = :cat", $param);
    return $this->idCat = $Idategories['id'];
    } else
    header("location:404.php");
    }
    }
    function viewCat() {
    $urlCat = _UrlSite . "/category/" . $this->action;
    $pagination = new Pagination("post", "$urlCat&page=", "SELECT * FROM post WHERE categories_id = $this->idCat ORDER BY id ", " WHERE categories_id = $this->idCat");
    foreach($pagination->query as $category) {
    echo $this->title .= $category['title'];
    echo $this->body .= $category['body'];
    }
    $this->display .= $pagination->dispaly;
    echo $this->display;
    }
    }
    ?>


    من الان چطور میتونم title ، body ، display رو تو قالبم ببرم بدون اینکه بخوام دوباره حلقه تو فایل template اجرا کنم ...
    خیلی ممنون میشم این مشکل رو برام حل کنید .
    آخرین ویرایش به وسیله mosavi7 : یک شنبه 18 اسفند 1392 در 13:22 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از حلقه در کلاس

    کدت اصلا قابل خوندن نیست (حداقل تو مرورگر من )
    اگه یه ردیف میخونی ازدیتابیس بریز تو یک آرایه با خونه های همنام فیلد دیتابیس

    مثلا

    $data['title'] = $db_title_value ;


    اونوقت توی view میتونی مستقیما بری سراغ اون خونه از آرایه و مقدارش رو بدست بیاری

  4. #4

    نقل قول: استفاده از حلقه در کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    کدت اصلا قابل خوندن نیست (حداقل تو مرورگر من )
    اگه یه ردیف میخونی ازدیتابیس بریز تو یک آرایه با خونه های همنام فیلد دیتابیس

    مثلا

    $data['title'] = $db_title_value ;


    اونوقت توی view میتونی مستقیما بری سراغ اون خونه از آرایه و مقدارش رو بدست بیاری
    با سلام مثلا اینکه انجمن تک کدهای پی اچ پی رو لود نمی کنه ...
    لطفا مجددا به کدها نگاهی بندازید . این فایل category بنده هست .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از حلقه در کلاس

    من متوجه نمیشم تو تابع viewCat چیکار داری میکنی ؟ خوندن از دیتابیس رو متوجه میشم البته و حلقه هم مشخصه ولثی بقیش معلوم نیست
    $this->title
    چی هست و چرا از

    .=

    استفاده کردی ! مگه مقدارفعلی توش چی بوده ؟
    اگه سعی داری تایتل همه ردیف هایی که ازدیتبایس خوندی رو توش بریزی که کاربیخودیه و عملا فایده ای نداره


    گه شما چندین ردیف ازدیتابیست میخونی
    توی قالب باید یه حلقه دیگه بزاری تا اونها رو نمایش بدی و راه دیگه نداری !
    مگه اینکه مثلا توی کلاست یک تکه از قالب رو بسازی مثلا


    $ul = '<ul>';
    foreach($pagination->query as $category) {
    $ul .= '<li>'. $category['title'] ;
    $ul .= $category['body'] .'</li> ';
    }
    $ul .= '</ul>';



    بعد متغیر $ul رو بفرستی به قالب و اونجا نمایش بدی

    در کل کار بیخودیه و داری وقتت رو تلف میکنی و به از بین رفتن نظم کد و کثیف کاریش نمی ارزه

  6. #6

    نقل قول: استفاده از حلقه در کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    من متوجه نمیشم تو تابع viewCat چیکار داری میکنی ؟ خوندن از دیتابیس رو متوجه میشم البته و حلقه هم مشخصه ولثی بقیش معلوم نیست
    $this->title
    چی هست و چرا از

    .=

    استفاده کردی ! مگه مقدارفعلی توش چی بوده ؟
    اگه سعی داری تایتل همه ردیف هایی که ازدیتبایس خوندی رو توش بریزی که کاربیخودیه و عملا فایده ای نداره


    گه شما چندین ردیف ازدیتابیست میخونی
    توی قالب باید یه حلقه دیگه بزاری تا اونها رو نمایش بدی و راه دیگه نداری !
    مگه اینکه مثلا توی کلاست یک تکه از قالب رو بسازی مثلا


    $ul = '<ul>';
    foreach($pagination->query as $category) {
    $ul .= '<li>'. $category['title'] ;
    $ul .= $category['body'] .'</li> ';
    }
    $ul .= '</ul>';



    بعد متغیر $ul رو بفرستی به قالب و اونجا نمایش بدی

    در کل کار بیخودیه و داری وقتت رو تلف میکنی و به از بین رفتن نظم کد و کثیف کاریش نمی ارزه
    سلام و عرض ادب
    ایول تنها مشکل من همینه که نمیخوام حلقه رو تو قالبم به کار ببرم . عین سیستم های مدیریت محتوا ...

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اگر حلقه در کلاس دیگری باشد از Background Worker چطوری استفاده کنیم؟
    نوشته شده توسط دلتنگ اسمان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1392, 21:26 عصر
  2. استفاده از فایل dll کلاس
    نوشته شده توسط Farhad-Csharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1390, 16:39 عصر
  3. استفاده از چند فایله کلاس در یک پروژه.
    نوشته شده توسط aidinwashere در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 دی 1385, 09:23 صبح
  4. استفاده از توابع یک کلاس در HTML
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 مرداد 1385, 18:02 عصر
  5. محاسبه مجموع سری اعداد ، بدون استفاده از حلقه
    نوشته شده توسط BOB در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 11 فروردین 1385, 19:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •