نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تلفظ صحیح لغات در سی شارپ

  1. #1

    تلفظ صحیح لغات در سی شارپ

    سلام خدمت همگی


    من در حال ساخت یک دیکشنری هستم و می خوام تلفظ بریتانیایی و امریکایی لغاتو به برنامه اضافه کنم اما متاسفانه نمی دونم از چه روشی استفاده کنم یعنی باید فایل هی صوتی تلفظ هارو پیدا کنم یا روش دیگه ای هم هست

    ممنون میشم در این مورد منو راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: تلفظ صحیح لغات در سی شارپ

    این کار بسیار پیچیده ای است.
    پیشنهاد می کنم از Engine خود مایکروسافت استفاد کن.

  3. #3

    نقل قول: تلفظ صحیح لغات در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط meysam_online2012 مشاهده تاپیک
    سلام خدمت همگی


    من در حال ساخت یک دیکشنری هستم و می خوام تلفظ بریتانیایی و امریکایی لغاتو به برنامه اضافه کنم اما متاسفانه نمی دونم از چه روشی استفاده کنم یعنی باید فایل هی صوتی تلفظ هارو پیدا کنم یا روش دیگه ای هم هست

    ممنون میشم در این مورد منو راهنمایی کنید

    دوستان اگر کسی فایل های صوتی یا کد خاصی داره بگه هزینش مساله ای نیس پرداخت می کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rezamansori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان - اهواز
    سن
    30
    پست
    140

    نقل قول: تلفظ صحیح لغات در سی شارپ

    سلام
    من چند وقت پیش یک دیکشنری برای گوشی های آیفون دیده بودم که هر دو لهجه ای که ذکر کردین رو داشت.
    فایل های تلفط رو جداگانه برای دانلود گذاشته بود که فایل های با پسوند mp3 بودند، اما فایل ها به نحوی اینکریپت شده بودند و باید دیکریپت بشند.
    البته بحث اخلاقیش هم هست.
    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: تلفظ صحیح لغات در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط rezamansori مشاهده تاپیک
    سلام
    من چند وقت پیش یک دیکشنری برای گوشی های آیفون دیده بودم که هر دو لهجه ای که ذکر کردین رو داشت.
    فایل های تلفط رو جداگانه برای دانلود گذاشته بود که فایل های با پسوند mp3 بودند، اما فایل ها به نحوی اینکریپت شده بودند و باید دیکریپت بشند.
    البته بحث اخلاقیش هم هست.
    موفق باشید.
    ممنون دوست عزیز

    من بدجور به این فایلها نیاز دارم راه دیگه ای سراغ ندارین یا میشه همین راهو بیشتر توضیح بدین؟

  6. #6

    نقل قول: تلفظ صحیح لغات در سی شارپ

    فکر کنم دیکشنری نارسیس این دو تا لهجه رو داشت، هرکدوم در یک فایل که برای تلفظ هر کلمه باید از ثانیه خاصی شروع به play میکرد. البته قفل نرم افزار رو برداشته اند و فایلها به راحتی در مدیاپلیر اجرا میشه. میتونی باهاشون تماس بگیری و ازشون اجازه بگیری.

  7. #7

    نقل قول: تلفظ صحیح لغات در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط سوداگر مشاهده تاپیک
    فکر کنم دیکشنری نارسیس این دو تا لهجه رو داشت، هرکدوم در یک فایل که برای تلفظ هر کلمه باید از ثانیه خاصی شروع به play میکرد. البته قفل نرم افزار رو برداشته اند و فایلها به راحتی در مدیاپلیر اجرا میشه. میتونی باهاشون تماس بگیری و ازشون اجازه بگیری.
    ممنون دوست عزیز
    این دو تا فایلو پیدا کردم اما زمانبندی هر لغت خیلی زمانبره و با یک میلی ثانیه اشتباه کل لغات بهم میریزه

    چیزی دیگه سراغ ندارین؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: تلفظ صحیح لغات در سی شارپ

    با سلام.
    1- از منوی Project>add reference گزینه System.Speech را به پروژه اضافه کنید.
    2- از کلاس System.Speech.Synthesses.SpeechSynthesizer یک نمونه بسازید.

    System.Speech.Synthesses.SpeechSynthesizer synthesizer=new System......

    3- با استفاده از متود SpeechSynthesizer.Speak متن مورد نظر را به گفتار تبدیل کنید:

    synthesizer.Speak("hello World");

    یک نمونه با امکان ذخیره در فایل:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%D8%B3%DB%8C

  9. #9

    نقل قول: تلفظ صحیح لغات در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط zayens مشاهده تاپیک
    با سلام.
    1- از منوی Project>add reference گزینه System.Speech را به پروژه اضافه کنید.
    2- از کلاس System.Speech.Synthesses.SpeechSynthesizer یک نمونه بسازید.

    System.Speech.Synthesses.SpeechSynthesizer synthesizer=new System......

    3- با استفاده از متود SpeechSynthesizer.Speak متن مورد نظر را به گفتار تبدیل کنید:

    synthesizer.Speak("hello World");

    یک نمونه با امکان ذخیره در فایل:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%D8%B3%DB%8C
    دوست عزیز این روش فقط یه متنو به گفتار تبدیل میکنه و تلفظ هارو کاملا اشتباه میگه

تاپیک های مشابه

  1. روش صحیح تبدیل کد سی شارپ به ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط mosi123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 خرداد 1389, 06:46 صبح
  2. : بهترین راه استفاده از صدا برای تلفظ لغات انگلیسی در j2me چیست ؟
    نوشته شده توسط mohsen22 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 29 فروردین 1389, 23:33 عصر
  3. تلفظ صحیح تگ DIV
    نوشته شده توسط ASPX در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1388, 12:10 عصر
  4. تلفظ لغات در ویژوال بیسیک 6
    نوشته شده توسط parselearn در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آبان 1386, 07:13 صبح
  5. تشخیص تلفظ صحیح
    نوشته شده توسط علیرضا امینی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 مرداد 1386, 23:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •