نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ajax jquery

  1. #1

    ajax jquery

    باسلام
    من ميخام از يك سايت بيروني كه html هست يكسري اطلاعات رو با jquery انتخاب كنم و با ajax آپديت اونا رو دريافت كنم در ضمن نميخام اين اطلاعات روي ديتا بيس بره وclient مستقيم اين كد رو اجرا و روي يك نمايش داده بشه
    نميدونم ترتيب load get وارتباطش با ajax چجوري باشه
    مثل برداشتن نتايج يك مسابقه فوتبال از سايت FIFA(تعداد خطا . نتيجه . تعويض ..........)
    با تشكر
    آخرین ویرایش به وسیله farhang_hazard : دوشنبه 05 اسفند 1392 در 12:00 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: ajax jquery

    درود
    برای ارتباط نیاز به Web Service دارید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار geeking
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    IRAN- EmamReza
    پست
    80

    نقل قول: ajax jquery

    سلام،
    سمت کلاینت لااقل بدلیل مشکلات امنیتی تقریبا اطمینان دارم که نمیشه اینکارو کرد . اطمینان در حد 90-95 درصد.
    ولی سمت سرور با file_get_contents میتونی این کارو بکنی
    البته دقت داشته باشید که باید allow_url_fopen رو توی php.ini true‌ کنی .

    $page = file_get_contents('https://barnamenevis.org/showthread.php');

  4. #4

    نقل قول: ajax jquery

    ميشه توضيح بدين؟

  5. #5

    نقل قول: ajax jquery

    ميشه توضيح بدين؟


  6. #6

    نقل قول: ajax jquery

    نقل قول نوشته شده توسط meisam3322 مشاهده تاپیک
    درود
    برای ارتباط نیاز به Web Service دارید.
    ميشه توضيح بدين؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکلاتی هنگام استفاده از ajax jquery
    نوشته شده توسط maryam_272 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1390, 15:21 عصر
  2. مشکل این کد چیه Ajax Jquery
    نوشته شده توسط tem988 در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 10:55 صبح
  3. از این سایت بازید نمایید و در مورد بکارگیری ajax , jquery که تو سایت بکار بردم نظر بدید
    نوشته شده توسط barbodsoft.com در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 08 فروردین 1390, 02:19 صبح
  4. استفاده ازدکمه های Webcontrol در Ajax Jquery
    نوشته شده توسط maryam_272 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 آبان 1389, 13:37 عصر
  5. اجرای یه تابع در ajax Jquery
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 20 شهریور 1388, 14:26 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •