نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: ارتباط برنامه با mysql?????/

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    ارتباط برنامه با mysql?????/

    سلام

    من برای برنامم از دیتابیس sqlite استفاده میکردم مشکلی نداشتم ولی الان میخوام به mysql وصل کنم برنامه رو وقتی دستور :

    python manage.py sqlall Dr

    اجرا میکنم خطای زیر رو میده


    OperationalError: (1045, "Access denied for user 'm'@'localhost' (using password: YES)")




    میشه راهنمایی کنید
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    خب داره access denied میده تنظیمات رو توی setting اشتباه ست کردی احتمالا
    تنظیمات رو بزار اینجا

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    DATABASES = {
    'default': {

    'ENGINE': 'django.db.backends.mysql',

    'NAME': 'MyDB',
    'USER': 'm',
    'PASSWORD': '123',
    'HOST': '',
    'PORT': '',
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    دستی میتونی با این یوزر پسوردت توی mysql لاگ این کنی؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    نقل قول نوشته شده توسط n.nowroozi مشاهده تاپیک
    دستی میتونی با این یوزر پسوردت توی mysql لاگ این کنی؟
    من مای اسکیو ال تا حالا کار نکردم
    نصبش کردم از طریق کامند ولی نمیدونم کجا نصب شده و چجوری میتونم برم داخل محیطش اصلا

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    من الان دیتابیسم رو ساختم با کد زیر توی ستینگ


    DATABASES = {
    'default': {

    'ENGINE': 'django.db.backends.mysql',

    'NAME': 'MyDB',
    'USER': 'root',
    'PASSWORD': '123',
    'HOST': '',
    'PORT': '',
    }
    }



    حالا اگه بخوام مسیر رو خودم انتخاب کنم بهم اجازه نمیده در ضمن توی مسیری که ساخت دیتابیسم رو /var/lib/mysql بهم اجازه دسترسی نمیده

    چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    mysql -u root -p


  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    نه من میخوام برم خودم دستی بازش کنم دیتابیسم رو
    مثل sqllite که میتونیم بریم ببینیم
    و میخوام یک مسیر خودم بهش بدم وقتی داره ساخته میشه بره اونجا ساخته بشه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    این سرویسه فایل نیست که!!! باید مسیر سرویس رو بهش بدی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    DATABASES = {
    'default': {
    'ENGINE': 'django.db.backends.mysql',
    'NAME': 'DB_NAME',
    'USER': 'DB_USER',
    'PASSWORD': 'DB_PASSWORD',
    'HOST': 'localhost', # Or an IP Address that your DB is hosted on
    'PORT': '3306',
    }
    }

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    من الان ساختم دیتابیس مای اسکیو ال رو خب
    ولی میخوام یک مسیر خودم بهش بدم بره اونجا ساخته بشه
    این نمیشه ؟
    برای اس کیو ال لایت مثلا مینویسم :
    os.path.join(os.path.dirname(__file__), 'db/MyDB.db').replace('\\','/')
    برای مای اسکیو ال نمیشه ؟
    خب اگه نمیشه وقتی میخوام از برنامه وصل بشم به دیتابیس چه مسیری بدم ؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    کار نشد نداره توی لینوکس ولی بحث اینه هست که واسه چی میخوای همچین حرکت انتحاری ای بزنی؟! localhost

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    host رو بزن localhost وصل میشی دیگه این mysql رو از طریق یه پرت خاص میبینه

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    من یدونه یوزر و پسورد جدید ایجاد کردم حالا نمیذاره دیتابیس بسازم با اون یوزر و پسورد
    access denide میده چرا؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    دستی میتونی table بسازی یا نه؟
    بعد اینکه تنظیمات settings جنگوت رو هم بزار

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    من با دستور mysql -u project -p با اون یوزر پسورد لاگین کردم از طریق ترمینال
    بعد دستور CREATE DATABASE MyDB CHARACTER SET utf8 رو که زدم خطا میده میگه دسترسی نداری

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    میشه کامل اونچیزی رو که از اول توی شل مینویسی با ارورش بزاری؟

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/



    shajari@shajari-desktop:~$ mysql -u project_lab -p
    Enter password:
    Welcome to the MySQL monitor. Commands end with ; or \g.
    Your MySQL connection id is 44
    Server version: 5.5.35-0ubuntu0.12.10.2 (Ubuntu)


    Copyright (c) 2000, 2013, Oracle and/or its affiliates. All rights reserved.


    Oracle is a registered trademark of Oracle Corporation and/or its
    affiliates. Other names may be trademarks of their respective
    owners.


    Type 'help;' or '\h' for help. Type '\c' to clear the current input statement.


    ; mysql> CREATE DATABASE MyDB1 CHARACTER SET utf8


    ERROR 1044 (42000): Access denied for user 'project_lab'@'localhost' to database 'MyDB1'
    mysql>




  19. #19
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    مشکل از حق دسترسی اون یوزری هست که ساختی با root امتحان کن

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    یا root کار میکنه با یوزر جدید کار نمیکنه میخوام یوزرم غیر روت باشه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    خب شما توی جنگو که نمیای دیتابیس نمیسازی، یه دیتابیس با یوزر root بساز بعد به این یوزر حق دسترسی بده واسه اون دیتابیس و با همین کار کن

    این رو بخون به کارت میاد:

    https://www.digitalocean.com/communi...sions-in-mysql

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    نقل قول نوشته شده توسط n.nowroozi مشاهده تاپیک
    خب شما توی جنگو که نمیای دیتابیس نمیسازی، یه دیتابیس با یوزر root بساز بعد به این یوزر حق دسترسی بده واسه اون دیتابیس و با همین کار کن

    این رو بخون به کارت میاد:

    https://www.digitalocean.com/communi...sions-in-mysql
    من همه اینا رو قبلا انجام دادم ولی کلا خطای سطح دسترسی میده ممنون

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: ارتباط برنامه با mysql?????/

    این دیگه باید حلش کنه!
    http://stackoverflow.com/a/1720254/1836709

تاپیک های مشابه

  1. سئوال در مورد نحوه ارتباط برنامه های asp.net با بانک اطلاعا
    نوشته شده توسط jahani1148 در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1387, 12:03 عصر
  2. معرفی دو برنامه جهت MySQL Database Server administration
    نوشته شده توسط Spoofed در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1383, 16:25 عصر
  3. ارتباط برنامه فاکس پرو با دلفی
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1383, 07:16 صبح
  4. ارتباط برنامه آماری spss به برنامه delphi
    نوشته شده توسط کتایون در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 بهمن 1382, 11:26 صبح
  5. ارتباط dbexpress با mysql,mssql
    نوشته شده توسط Mehdi_FT در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 بهمن 1382, 05:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •