نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کپی کردن متن به حافظه کلیپبورد

  1. #1

    کپی کردن متن به حافظه کلیپبورد

    با سلام خدمت استادان ویژوال بیسیک

    من میخواهم یک برنامه بنویسم که کاربر یک کلمه یا عبارتی را که های لایت کرد و ctrl+s را زد آن
    متن انتخاب شده به حافظه برود
    تاکید میکنم که نمی خواهم از ctrl+c استفاده کنم.

    لطفا مرا راهنمایی کنید

    با تشکر فراوان
    با سلام مجدد : خدمت سروران گرامی عرض کنم که این متن انتخاب شده در تکست باکسهای برنامه من نیست بلکه فرض کنید در برنامه notepad میباشد
    آخرین ویرایش به وسیله حبیب : شنبه 09 اردیبهشت 1385 در 07:21 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    با استفاده از دستور Clipboard شما میتونید این کار رو بکنید .

  3. #3
    فکر کنم اگر درست یادم باشه مثلا اگر بخوای از توی TEXTBOX متنی انتخابی رو بفرستی توی کلیپ برد از دستور (Clipboard.SetText (TextBox1.SelectedTex و تعریف کردن یه شورت کات توی منو به هدفت برسی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    دوست عزیز از کد زیر استفاده کن
    با زدن کلیدهای Ctrl+S متن موجود در Text1 به کلیپ برد میرود
     

    private sub Text1_KeyDown ( KeyCode as Integer, Shift as Integer )
    If KeyCode=83 Then
    Clipborad.Clear
    Clipboard.SetText Text1.Text
    Endif
    EndSub
    آخرین ویرایش به وسیله Hossein Bazyan : سه شنبه 12 اردیبهشت 1385 در 21:02 عصر

  5. #5
    این دستور
    Clipborad
    به چه شکل در محیط وی بی فعال می شه .
    تو وی بی که امتحان می کنم این دستور برای وی بی ناشناس است.

  6. #6
    این کدی که نوشتید توی notepad بود یا Textbob؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    304
    Clipboard.SetText "My String"
    ! به همین سادگی

  8. #8
    البته قبلش باید Clipboard.Clear رو اجرا کنید
    چون اگه توی کلیپ بورد چیزی باشه این دستور کار نمی‌کنه..

    برای کپی شدن یک متن هم باید کلید میانبر سراسری در ویندوز رجیستر کنید و بعدش پنجره‌ی فعال و متن داخل اون رو پیدا کنید

    برنامه نویسی‌ش پیچیده هست و به این سادگی‌ها نیست
    باید از تابع بازگشت در یک Module کمک بگیرید...

    بابای

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: کپی کردن متن به حافظه کلیپبورد

    یه سوال در همین مورد!

    در کد زیر با انتخاب هر متن در هرجا از ویندوز و کپی کردن ان متن مورد نظر به تکست باکس منتقل میشه

    Public prev_String As String
    Private Sub Form_Load()
    Clipboard.Clear
    End Sub
    Private Sub Timer1_Timer()
    Dim clip As String
    clip = Clipboard.GetText

    If clip <> "" Then
    While prev_String <> clip
    Text1.Text = Clipboard.GetText
    prev_String = Clipboard.GetText

    Wend
    End If

    End Sub


    حال اگر بخواییم بدون زدن کلیدی بصورت خودکار به تکست باکس منتقل بشه در این صورت باید چگونه کد ان را بنویسیم؟لطفا راهنمایی کنین.
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : شنبه 21 بهمن 1391 در 17:17 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار m2011kh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    (Zweifall (Nordrhein-Westfalen
    پست
    647

    نقل قول: کپی کردن متن به حافظه کلیپبورد

    برادر عزیزی که این تاپیکو زدن اگه چشم مبارکو چند سانتی متر میوردن پایین میدیدن تاپیکی که همین سوال رو توش جواب داده شده بود:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...AF%D9%88%D8%B2

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •