نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اجرا کردن داینامیک آبجکت ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sempay_ninjutsu
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    313

    اجرا کردن داینامیک آبجکت ها

    باسلام
    وقتی که یک نام آبجکت را در یک متغیرر استرینگ داشته باشیم می توانیم به فیلدها و متد های آن دسترسی داشته باشیم؟چگونه؟
    مثلا

    string myform="Form1";
    //mkham inja masalan form1 ra show dialog kon


  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: اجرا کردن داینامیک آبجکت ها

    با سلام

    برای این کار شما میتونید به این صورت عمل کنید :


    var myform = Assembly.GetExecutingAssembly().GetTypes().First(d =>d.Name=="Form2");
    var form = (Form)Activator.CreateInstance(myform);
    form.ShowDialog();


    در اینجا ابتدا ما نوع مربوطه رو دریافت می کنیم و سپس با استفاده از Activator.CreateInstance یک نمونه از اون ایجاد می کنیم و حالا میتونیم اون رو ShowDialog بکنیم

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •