نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از pakage ایجاد شده ssis در برنامه

  1. #1

    Lightbulb استفاده از pakage ایجاد شده ssis در برنامه

    چطور pakage ایجاد شده ssis را در برنامه استفاده کنم؟؟؟
    لطفن راهنمایی بفرمایید !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار stabesh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    455

    نقل قول: استفاده از pakage ایجاد شده ssis در برنامه

    سلام
    لطفا اگر از دوستان کسی با SSIs کار کرده یا لینکی رو میشناسه معرفی کنه
    روش نصب
    روش استفاده
    مرسی

  3. #3

    نقل قول: استفاده از pakage ایجاد شده ssis در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط stabesh مشاهده تاپیک
    سلام
    لطفا اگر از دوستان کسی با SSIs کار کرده یا لینکی رو میشناسه معرفی کنه
    روش نصب
    روش استفاده
    مرسی
    برای نصب که کافی ویژوال استودیو 2010 را نصب کنید نرم افزار SSIS نصب می شود !
    روش استفاده هم که خیلی گسترده می باشد بستگی به نیاز شما داره هم می توانید از DTS ها استفاده نمایید برای انتقال اطلاعات بین سرورها مختلف و هم از Report Service برای ساخت گزارشات وب سرویسی وهم از دیتا آنالیزها جهت استفاده در بحث تجزیه و تحلیل داده های بزرگ و ...
    پس ابتدا باید روش استفاده خود را انتخاب نمایید و سپس از مقاله های اینترنتی استفاده کنید البته غالب این مقاله ها کلی آموزش میدهند مباحث مهمی که در استفاده از این نرم افزار وجود دارد مانند تعریف CS ها و نحوه استفاده از پکیج ها را به خوبی توضیح نمی دهند برای همین در صورتی که استفاده کردید و مشکلی داشتید در همین جا مطرح کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: استفاده از pakage ایجاد شده ssis در برنامه

    ابتدا از sql باید integeration servise catalogs را create کنید. و بعد از ssis دیپلوی کنید.
    • اول باید پکیج ssis نصب کنید تا فعال بشه

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از view ایجاد شده در SQL SERVER 2008
    نوشته شده توسط dante0747 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 دی 1389, 14:20 عصر
  2. سوال: کپی و فراخوانی و استفاده از بانک ایجاد شده در sql
    نوشته شده توسط seyed ehsan در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1389, 04:18 صبح
  3. سوال: خطای ایجاد شده در کامپایل برنامه c در vC++‎‎ 2008
    نوشته شده توسط mb_heydari64 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1389, 00:47 صبح
  4. سوال: خطای ایجاد شده در کامپایل برنامه c در vC++‎ 2008
    نوشته شده توسط mb_heydari64 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 اسفند 1388, 02:39 صبح
  5. استفاده از مقدار ایجاد شده توسط Running Total
    نوشته شده توسط mehdi_d612 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 شهریور 1386, 07:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •