نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد انیمیشن در سی شارپ

  1. #1

    ایجاد انیمیشن در سی شارپ

    سلام دوستان

    من ی کد نوشتم که وقتی روی یه لیبل کلیک میکنم متن داخل اون لیبل تغییر میکنه

    حالا میخوام طوری این کارو انجام بدم که انگار لیبل داره بر عکس میشه و پشت او نمایش داده میشه

    نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه


    ممنون از راهنماییتون

  2. #2

    نقل قول: ایجاد انیمیشن در سی شارپ


    Graphics gr = label1.CreateGraphics();
    Bitmap bm = new Bitmap(label1.Width,label1.Height);
    label1.DrawToBitmap(bm,label1.ClientRectangle);
    gr.ScaleTransform(-1,1);
    gr.DrawImage(bm,-label1.Width,0);

  3. #3

    نقل قول: ایجاد انیمیشن در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک

    Graphics gr = label1.CreateGraphics();
    Bitmap bm = new Bitmap(label1.Width,label1.Height);
    label1.DrawToBitmap(bm,label1.ClientRectangle);
    gr.ScaleTransform(-1,1);
    gr.DrawImage(bm,-label1.Width,0);
    سلام دوست عزیز ممنون بابت کد جالبی که گذاشتی ولی فک کنم منظور منو درست نگرفتی فرض کن این لیبل یه کارته که روش یه چیزی نوشته شده پشتش یه چیزی حالا می خوام روی دکمه کلیک کردم لیبل با یه حالت گرافیکی بچرخه و پشتشو نشون بده

    ممنون

  4. #4

    نقل قول: ایجاد انیمیشن در سی شارپ

    مهندسین عزیز کسی نظری نداره؟

  5. #5

    نقل قول: ایجاد انیمیشن در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط meysam_online2012 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من ی کد نوشتم که وقتی روی یه لیبل کلیک میکنم متن داخل اون لیبل تغییر میکنه حالا میخوام طوری این کارو انجام بدم که انگار لیبل داره بر عکس میشه و پشت او نمایش داده میشه نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه ممنون از راهنماییتون
    دوستان کسی نظری نداره

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد کانکشن با سی شارپ 2005
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 24
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1392, 19:53 عصر
  2. ایجاد درخت در سی شارپ
    نوشته شده توسط userone در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1388, 20:28 عصر
  3. سوال: ارور در ایجاد پروژه در سی شارپ
    نوشته شده توسط Bahar_HS در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1387, 08:08 صبح
  4. نحوه ایجاد انیمیشن در GIMP
    نوشته شده توسط tux-world در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1384, 22:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •