نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کنترل فرم با استفاده از ساعت سیستم

  1. #1

    کنترل فرم با استفاده از ساعت سیستم

    سلام دوستان
    من میخوام فرم خودم ور با ساعت سیستم کنترل کنم
    مثلا اینکه ساعت 9 تا 11 فعال شود و بعد از ساعت 11 خود به خود قفل شود (که در واقع با کد نویسی شود)
    من نمیدونم از کجا ساعت سیستم رو در IF ها داخل کنم
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: کنترل فرم با استفاده از ساعت سیستم

    دوست عزیز راه حرفه ایشو نمیدونم ولی راه سادش اینه که از کامپوننت timer استفاده کنید و یک ساعت داخلی تو نرم افزارتون به وجود بیارید.

  3. #3

    نقل قول: کنترل فرم با استفاده از ساعت سیستم

    خوب کسی میتونه بیشتر کمکم کنه؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    36

    نقل قول: کنترل فرم با استفاده از ساعت سیستم

    می تونی از timer استفاده کنی و هرثانیه چک کنی که اگر ساعت مثلا برابر با 11 است فرم غیر فعال بشه

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار agent_6332
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    جنوب تهران
    پست
    37

    نقل قول: کنترل فرم با استفاده از ساعت سیستم

    سلام

    اگر هر ثانیه چک شود سرعت برنامه افت پیدا میکنه بهتره که شما زمان اجرا رو بگیری و اختلافشو از ساعت 11 پیدا کنی و interval تایمر رو به عدد بدست آمده تنظیم کنی

  6. #6

    نقل قول: کنترل فرم با استفاده از ساعت سیستم

    سلام دوست عزیز
    اینم از کد خدمت شما
    فقط حواست باشه توی اولین خط که میخواد ساعت سیستم رو بگیره من گذاشتمش روی دقیقه اگه ثانیه میخوای بزار روی second و اگه ساعت میخوای بزار روی Hour
    در ضمن اون عدد 37 که نوشتم همون دقیقه ای هست که توی لیبل داره نمایش میده
    پیروز و موفق باشی
     private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)        {
    label1.Text = DateTime.Now.Minute.ToString();
    if (label1.Text == "37")
    {
    timer1.Enabled = false;
    Form2 frm = new Form2();
    frm.Show();
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تولید اعداد Random با استفاده از ساعت سیستم
    نوشته شده توسط mfarsinejad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 23:22 عصر
  2. سوال: نمایش تاریخ و ساعت سیستم در فرم اصلی
    نوشته شده توسط soniarose در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1388, 22:33 عصر
  3. سوال: ایجاد کنترل روی فرم با استفاده از کد
    نوشته شده توسط amirh67 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 16 اسفند 1387, 13:08 عصر
  4. استفاده از ساعت سیستم
    نوشته شده توسط saba_asj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آبان 1387, 14:46 عصر
  5. پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 30 خرداد 1387, 15:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •