نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کد برای کپی کردن و پیست دیتای یک فیلد در کلیپ برد

  1. #1

    کد برای کپی کردن و پیست دیتای یک فیلد در کلیپ برد

    سلام خدمت اساتید گرامی
    من یه کد ضرورت دارم که در هنگام بستن یک فرم دیتای داخل یک یا چند فیلد مشخص رو داخل کلیپ برد کپی کنه و داخل فیلدهای مشخص دیگه پیست کنه.
    در اصل ما یه فرم داریم که با فشار دادن یک دکمه فرم بسته میشه و همان فرم در حالت اضافه کردن رکورد جدید باز میشه. حالا من میخوام هنگام کلیک روی دکمه قبل از بستن فرم اطلاعات چند فیلد رو کپی کنه و دوباره وقتی فرم به حالت رکورد جدید باز میشه همون اطلاعات رو داخل فیلدهای جدید پیست کنه.
    ممنون میشم اگر دوستان و اساتید محترم کمک کنند
    ممنون
    یا حق

  2. #2

    نقل قول: کد برای کپی کردن و پیست دیتای یک فیلد در کلیپ برد

    البته با کد زیر عملیات کپی و پیست یک فیلد به خوبی انجام میشه اما من میخوام این کار برای چند فیلد انجام بشه
    Private Sub Command553_Click()
    ' 1_Copy the Data to Clipborad
    DoCmd.GoToControl "stu_ID"
    DoCmd.RunCommand acCmdCopy
    '2_Go to New record
    With CodeContextObject
    On Error Resume Next
    DoCmd.GoToRecord , "", acNewRec
    If (.MacroError <> 0) Then
    Beep
    MsgBox .MacroError.Description, vbOKOnly, ""
    End If
    End With
    '3_Paste the Clipboard Data to specified field and go to next field
    DoCmd.GoToControl "st_ID"
    DoCmd.RunCommand acCmdPaste
    MsgBox "áØÝÇ ÝíáÏåÇí ÔãÇÑå ÍÇÖÑí, ÓÇá, ÕäÝ, ÔíÝÊ, ÔÚÈå, ÈÎÔ æ ãÈáÛ ÑÇ Ñ ˜äíÏ.", , "ãÏíÑ äÑã ÇÝÒÇÑ"
    DoCmd.GoToControl "Hazeri_NO_N"
    End Sub


    دوستان اگر راه دیگه به ذهنشون برسه ممنون میشم
    یا حق

  3. #3

    نقل قول: کد برای کپی کردن و پیست دیتای یک فیلد در کلیپ برد

    کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: کد برای کپی کردن و پیست دیتای یک فیلد در کلیپ برد


  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: کد برای کپی کردن و پیست دیتای یک فیلد در کلیپ برد

    نقل قول نوشته شده توسط Nazir Ahmad مشاهده تاپیک
    سلام خدمت اساتید گرامی
    من یه کد ضرورت دارم که در هنگام بستن یک فرم دیتای داخل یک یا چند فیلد مشخص رو داخل کلیپ برد کپی کنه و داخل فیلدهای مشخص دیگه پیست کنه.
    در اصل ما یه فرم داریم که با فشار دادن یک دکمه فرم بسته میشه و همان فرم در حالت اضافه کردن رکورد جدید باز میشه. حالا من میخوام هنگام کلیک روی دکمه قبل از بستن فرم اطلاعات چند فیلد رو کپی کنه و دوباره وقتی فرم به حالت رکورد جدید باز میشه همون اطلاعات رو داخل فیلدهای جدید پیست کنه.
    ممنون میشم اگر دوستان و اساتید محترم کمک کنند
    ممنون
    یا حق
    سلام
    یک ماژول عمومی ایجاد کن و متغیر هائی (به تعداد فیلدهای مورد نظر) با دسترسی عمومی (public )ایجاد کن !
    قبل از بستن فرم و در رویداد unloadd فرم یا رویداد کلیک کمند باتن بستن فرم ، هر کدام از متغیر های تعریف شده را مساوی فیلد های مورد نظر نما !
    و در هنگام اجرای مجدد فرم و در رویداد open آن ، هر کدام از فیلد های مورد نظر را مساوی متغیرهای مربوطه نما!
    یا علی
    آخرین ویرایش به وسیله alirezabahrami : پنج شنبه 15 اسفند 1392 در 14:47 عصر دلیل: اصلاح غلط املائی

تاپیک های مشابه

  1. کمک برای کپی کردن لغت با موس
    نوشته شده توسط alborz2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 17:08 عصر
  2. متدی برای کپی کردن یک جدول به جدولی دیگر
    نوشته شده توسط peym4ns در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اسفند 1386, 09:20 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 آبان 1386, 16:13 عصر
  4. برنامه ای برای کپی کردن یک جدول SQL به اکسس
    نوشته شده توسط m_zi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1385, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •