نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال اطلاعات datagrid به stimuli report

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    ارسال اطلاعات datagrid به stimuli report

    سلام.تو برنامه م از دیتاست ویزاردی استفاده میکنم.دو تا ستون دارم که تو دیتابیس نذاشتمش در عوض تو گرید ویو گذاشتم.مقادیر این دو تا ستون هم با حلقه تکرار از تو خود فرم بهش میدم.سوالم این که چکار کنم که این دو تا ستون هم چاپ بشه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: ارسال اطلاعات datagrid به stimuli report

    سلام
    اطلاعات داخل دیتاگریدویو را داخل یک دیتاتیبل بریزید و به استیمول ارسال کنید ............

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: ارسال اطلاعات datagrid به stimuli report

    نقل قول نوشته شده توسط aslan مشاهده تاپیک
    سلاماطلاعات داخل دیتاگریدویو را داخل یک دیتاتیبل بریزید و به استیمول ارسال کنید ............
    کارای زیر رو انجام دادم ولی فقط تاریخ رو چاپ میکنهstiReport1 را در حالت desinger باز کردم و در New Data Source یک data from business object با ستون های date,balance,totalوid ایجاد کردم و آن را در حالت گزارش گیری فراخوانی کردم بعد تنظیمات را ذخیره کردمتو باتن ریپورت هم کد های زیر رو نوشتم DataTable dt = (DataTable)dataGridView1.DataSource; stiReport1.RegData("DataSources1", dt); stiReport1.Show();

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: ارسال اطلاعات datagrid به stimuli report

    سلام
    تا اونجایی که میدونم دیتا سورس دیتا گریدویو حاوی اطلاعاتی که بعدا اضافه کردین . نیست بنابراین دیتا تیبلی که با کدهای فوق ایجاد کردین نیز اطلاعات مورد نیازتون بصورت کامل توش نیست ....
    نیازی به new data source , new connection , ...... هم نیست
    ردیف به ردیف دیتاگریدویو را بخونید و داخل دیتاست / دیتاتیبل بریزید و بعدا با کدهای زیر به استیمول بفرستین و دیزاین کنید و .........


    Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    stiReport1.Load(System.Windows.Forms.Application.S tartupPath + "\\test.mrt");

    stiReport1.Compile();

    stiReport1.RegData(ds);
    // کد زیر را بعد از دیزاین فایل گزارش حذف کنید
    stiReport1.Design();
    stiReport1.Show();

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: ارسال اطلاعات datagrid به stimuli report

    پس چرا ستون تاریخ رو به دیتاتیبل اضافه میکنه؟احتمالا یه راهی بدون استفاده از حلقه باشه.ولی مرسی ازت

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: ارسال اطلاعات datagrid به stimuli report

    پست رزرو شده

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار Mcraft
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    46

    نقل قول: ارسال اطلاعات datagrid به stimuli report

    نقل قول نوشته شده توسط aslan مشاهده تاپیک
    سلام
    اطلاعات داخل دیتاگریدویو را داخل یک دیتاتیبل بریزید و به استیمول ارسال کنید ............
    نیازی به این کار نیست ! dataGridView1.DataSource رو مستقیم بعنوان یک دیتا سورس میتونی استفاده کنی. تمام تغییرات در آخرین لحضه تو گرید رو بهت میده.

  8. #8

    نقل قول: ارسال اطلاعات datagrid به stimuli report

    با سلام
    ممنون میشم به این سوال هم که مشابه همینه جواب بدین
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1984527

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در لود مجدد اطلاعات در گزارش Stimuli report
    نوشته شده توسط Yanehsar در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 بهمن 1392, 18:00 عصر
  2. مشکل در لود مجدد اطلاعات در گزارش Stimuli report
    نوشته شده توسط Yanehsar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 07 فروردین 1392, 17:52 عصر
  3. سوال: ارسال اطلاعات DBGrid به Fast Report 4.0
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1391, 12:31 عصر
  4. ارسال اطلاعات DataGridView به Crystal Report
    نوشته شده توسط raika17metal در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 19:23 عصر
  5. ارسال اطلاعات DataGrid به چاپگر
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مهر 1383, 20:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •