نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: كار نكردن لينك ها در لاراول

  1. #1

    Lightbulb كار نكردن لينك ها در لاراول

    سلام دوستان ميخوام با اين فريم ورك كار كنم با ويندوز هم كار ميكنم ظبق اين صفحه كه آدرسش رو گذاشتم اومدم يك صقحه درست كردم كه داخلش لينك داره اما لينك هاي من ارور 404 ميده تمام كار هايي كه توي اين صفحه گفته شده درست انجام دادم . همين ماژول rewrite رو هر كار كردم نتونستم فعالش كنم خواهشا اگر كسي بلده بهم كمك كنه ممنون از همه شما
    اين هم آدرس آموزشي كه از روش كار كردم

    http://aparnet.ir/1911-laravel-%D9%8...%D8%A7-routing

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: كار نكردن لينك ها در لاراول

    سلام
    از چی استفاده میکنی؟ wampp و xampp و ... ؟

  3. #3

    نقل قول: كار نكردن لينك ها در لاراول

    xamp داداش

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: كار نكردن لينك ها در لاراول

    شرایط زیر باید برقرار باشه تا .htaccess کار کنه

    1 - علامت # جلوی این خط توی فایل httpd.conf آپاچی رو بردار

    LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so


    2 - توی همین فایل httpd.conf، جایی که مسیر ریشه هاستت رو مشخص کرده، باید دستور AllowOverride All رو داشته باشه، مثل زیر مثلا

    <Directory "c:/httpd/htdocs">
    ...
    AllowOverride All
    ...


    3 - گاهی اوقات به دستور زیر هم نیاز میشه، یه جایی اون انتهای فایل httpd.conf بگذارش

    AccessFileName .htaccess


    4 - در انتها باید آپاچی رو restart کنی تا تنظیمات اعمال بشه

  5. #5

    نقل قول: كار نكردن لينك ها در لاراول

    داداش قسمت دوم رو هز چي ميگردم پيدا نميكنم !!!

  6. #6

    نقل قول: كار نكردن لينك ها در لاراول

    داداش قسمت دوم تو فايل هر چي ميگردم پيدا نميكنم
    درضمن من 2 تا فايل httpd.conf دارم كدومش رو اديت كنم؟؟
    C:\xampp\apache\conf
    C:\xampp\apache\conf\original
    من هر دوتاشو اديت كردم همون كارهايي كه شما گفتي ولي نشد :(

  7. #7

    نقل قول: كار نكردن لينك ها در لاراول

    آپاچی رو هم Restart کردین؟

  8. #8

    نقل قول: كار نكردن لينك ها در لاراول

    چطوري بايد اين كارو انجام بدم ؟؟

  9. #9

    نقل قول: كار نكردن لينك ها در لاراول

    توی ویندوز باید از مسیر Control Panel و بعد Adminsitrative Tools و بعد Services سرویس Apache رو پیدا کنید و کلیک راست کرده و Restart بزنید. البته در XAMPP اگه سرویس رو نصب نکردین و فقط با کنترل پانل کار میکنید، کافیه یکبار کنترل پانل رو کامل ببندین (از کنار ساعت ویندوز) و دوباره اجراش کنید. توی لینوکس هم توی ترمینال با کاربر root دستور etc/init.d/apache2 restart/ رو اجرا کنید.

  10. #10

    نقل قول: كار نكردن لينك ها در لاراول

    سرويس apache رو نصب كردم تيكش خورده توي كنترل پنلش خورده بايد چيكار كنم؟؟

  11. #11

    نقل قول: كار نكردن لينك ها در لاراول

    همون روشی که اول گفتم:
    Control Panel
    Administrative Tools
    Services
    Apache -> Right Click -> Restart

  12. #12

    نقل قول: كار نكردن لينك ها در لاراول

    دم شما گرم :)

  13. #13

    نقل قول: كار نكردن لينك ها در لاراول

    انجام دادم داداش اين دفعه فريم ورك بهم خطا ميده
    NotFoundHttpException

    مشكل كجاست؟؟

  14. #14

    نقل قول: كار نكردن لينك ها در لاراول

    اینو دیگه دوستانی که با این فریمورک بیشتر کار کردن باید راهنمایی کنن که مشکل از کجاست چون دیگه به Apache ربطی نداره و مشکل شما تو اون بخش حل شده ولی در کل بنظر میاد مسیر موردنظر شما رو توی Routeها پیدا نکرده.

  15. #15

    نقل قول: كار نكردن لينك ها در لاراول

    آره فكر ميكنم كه همين باشه بازم ممنونم :)

تاپیک های مشابه

  1. كار نكردن لينك در كروم
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آبان 1392, 14:55 عصر
  2. كار نكردن پروسيجر در HEADER COLUMNS
    نوشته شده توسط lm48390 در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 دی 1389, 15:19 عصر
  3. سوال: كار نكردن بعضي تابعها در برخي از پروژه ها
    نوشته شده توسط rezankh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1387, 07:40 صبح
  4. كار نكردن در درايو
    نوشته شده توسط morika در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 10:26 صبح
  5. كار نكردن ايونت onmousewheel براي Tscrollbox
    نوشته شده توسط arash63 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1384, 03:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •