نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: middle ware برای ثبت هر کاری که در سیستم انجام میشه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    middle ware برای ثبت هر کاری که در سیستم انجام میشه ؟

    سلام

    middle ware وجود داره برای اینکه بشه هر کاری که کاربر توی سیستم انجام میده رو ثبت کرد توی یک جدول دیتابیس (همون log نویسی )

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: middle ware برای ثبت هر کاری که در سیستم انجام میشه ؟

    فکر نمکینم چون غیر منطقیه وجود چنین چیز جنرالی. حالا لاگ جنگو این هست نگاه کن ببین چیزی که به کارت بیاد توش هست یا نه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: middle ware برای ثبت هر کاری که در سیستم انجام میشه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط n.nowroozi مشاهده تاپیک
    فکر نمکینم چون غیر منطقیه وجود چنین چیز جنرالی. حالا لاگ جنگو این هست نگاه کن ببین چیزی که به کارت بیاد توش هست یا نه.
    غیر منطقی که نیست چون خیلی راحتت تره اینکار تا اینکه بخوام به ازاء هر تابعی خودم لاگ بنویسم

    حالا اگه بخوام اطلاعات ذخیره شده توی request رو بدست بیارم چطور میتونم اینکار رو انجام بدم
    مثلا PATH_INFO

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: middle ware برای ثبت هر کاری که در سیستم انجام میشه ؟

    نه از اون نظر نگفتم :)‌ منظورم این بود که دور از ذهنه که یک چیز جنرالی پیشفرض جنگو داشته باشه که هرکاری کاربر انجام داد رو بتونه توی یک تیبل لاگ کنه.
    اگه فقط همین path رو میخوای باید یه Middle ware بنویسی به شکل پایین و همونجایی که نوشتم هرچی میخوای رو از request بگیری و ذخیره کنی.

    class CustomMiddleware(object):

    def process_request(self, request):
    #your code

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: middle ware برای ثبت هر کاری که در سیستم انجام میشه ؟

    درست شد مرسییییییییییییییییییییی

تاپیک های مشابه

  1. یه مشکل برای ثبت رکورد و همزمانی اطلاعات
    نوشته شده توسط alireza244 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 27 مرداد 1385, 16:26 عصر
  2. خواهش می کنم برای ثبت و ویرایش رکورد کمکم کنید
    نوشته شده توسط afaghmoh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 24 آبان 1384, 08:55 صبح
  3. طراحی برنامه برای ثبت وقایع ویندوز و تهیه log
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 29 مهر 1384, 00:47 صبح
  4. اِلماه، ابزاری برای ثبت خطاها در ASP.NET
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 15:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •