نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با شرط درون حلقه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    مشکل با شرط درون حلقه

    سلام دوستان
    تو کد زیر اگه شرط برقرار باشه تعداد رکوردها چند برابر میشه چون توی حلقه انجام میشه
    حالا چی کار کنم که قسمت اول شرط داخل حلقه باشه اما از else به بعد بیرون حلقه اجرا بشه ؟



    for (int i = 0; i < DGV2.Rows.Count - 1; i++)
    {
    if (Cmb_Tasmim.Text == DGV2.Rows[i].Cells[1].Value.ToString())
    {
    MessageBox.Show("record already exist");
    }
    else if (Cmb_Tasmim.Text == DGV2.Rows[i].Cells[1].Value.ToString())
    {
    dttasmimat.Rows.Add(Cmb_Tasmim.Text);
    DGV2.DataSource = dttasmimat;
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل با شرط درو نحلقه

    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    کمک نبود ؟؟؟
    یکی بیاد کمک
    .................................................. .............("__")

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable dttasmimat = new DataTable();
    dttasmimat.Columns.Add("Column 1", string.Empty.GetType());
    dttasmimat.Columns.Add("Column 2", string.Empty.GetType());
    dttasmimat.Columns.Add("Column 3", string.Empty.GetType());

    for (int i = 0; i < DGV2.Rows.Count - 1; i++)
    {
    if (Cmb_Tasmim.Text == DGV2.Rows[i].Cells[0].Value.ToString())
    {

    MessageBox.Show("record already exist");

    }
    }

    dttasmimat.Rows.Add(Cmb_Tasmim.Text);

    DGV2.DataSource = dttasmimat;


    }

  3. #3

    نقل قول: مشکل با شرط درون حلقه


    bool isExist;
    for (int i = 0; i < DGV2.Rows.Count - 1; i++)
    {
    string value = Convert.ToString(DGV2.Rows[i].Cells[1].Value);
    if (Cmb_Tasmim.Text == value)
    {
    isExist = true;
    break;
    }
    }

    if (isExist)
    {
    MessageBox.Show("record already exist");
    }
    else
    {
    dttasmimat.Rows.Add(Cmb_Tasmim.Text);
    DGV2.DataSource = dttasmimat;
    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل پیش شرط
    نوشته شده توسط shp_mj در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1387, 12:02 عصر
  2. ارتباط با sql درون حلقه و شرط
    نوشته شده توسط dorna1985 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 19 بهمن 1386, 15:17 عصر
  3. مشکل در شرط where
    نوشته شده توسط sknsphr در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 13:37 عصر
  4. مشکل در پیاده سازیه حلقه while با کمک datareader
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 22 اردیبهشت 1386, 15:29 عصر
  5. بحث در مورد حلقه پیغام . یا مشکل در کار یا حلقه پیغام
    نوشته شده توسط taze kar در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 23 شهریور 1384, 20:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •