نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در فایل Auth.php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Louai_M
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شادگان
    پست
    297

    Lightbulb مشکل در فایل Auth.php

    باسلام من هنگام فراخوانی صفحه ورود به سایت خطای زیر برام نمایش داده می شه
    کد HTML:
    Notice:  Undefined index: loggedIn in /home3/doraqnet/public_html/util/Auth.php on line 24
    
    Warning:  Cannot modify header information - headers already sent  by (output started at /home3/doraqnet/public_html/util/Auth.php:27) in /home3/doraqnet/public_html/util/Auth.php on line 28
    کد صفحه auth.php


    <?php
    /**
    *
    */
    class Auth
    {

    public static function handleLogin()
    {
    ob_start();
    session_start();
    $logged = $_SESSION['loggedIn'];
    if ($logged == false) {
    session_destroy();
    ob_end_flush();
    header('location: login');
    exit;
    }
    }
    public static function handleLogin2()
    {
    ob_start();
    session_start();
    $logged = $_SESSION['loggedIn'];
    if ($logged == false) {
    session_destroy();
    ob_end_flush();
    header('location: login2');
    exit;
    }
    }

    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل در فایل Auth.php

    اگه یکسری به تاپیک پرسش و پ اسخ های تکراری میزدید جواب سوالتون رو پیدا می کردید.

    اون صفحه رو ببینید..

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Louai_M
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شادگان
    پست
    297

    نقل قول: مشکل در فایل Auth.php

    دوست عزیز جواب پیدا نکردم بعدش قبلاً with out bom را از طریق notpad++ انجام دادم ولی درست نشد.

    دوستان کسی نیست کمک کنه

  4. #4

    نقل قول: مشکل در فایل Auth.php

    تمام فایل ها رو without bom کردید؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در فایل Auth.php

    هدر هاتو پاک کن و بجاش این عبارتو بنویس:
    echo '<meta http-equiv="Refresh" content="0; URL=login.php" />'; 
    شما ob_start رو در تابع گذاشتید که این تابع جای اجراش هم مهمه.باید nدر ابتدای page ای که این تابع ها فراخوانی میشد استفاده میشد.اما کدی که گذاشتم هم کار همون header رو میکنه.
    بجای session_start هایی که گذاشتی اگر به مشکل میخوره میتونی این عبارتو جایگزین کنی.:
    if(!isset($_SESSION))
    {
    session_start();
    }


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Louai_M
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شادگان
    پست
    297

    نقل قول: مشکل در فایل Auth.php

    با تشکر کد جایگزین هد کار کرد ولی الان وارد نمیشه و خطای زیر میده

    Notice: Undefined variable: username in /home3/doraqnet/public_html/views/login/login2.php on line 9

    Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'doraqnet'@'localhost' (using password: NO) in /home3/doraqnet/public_html/views/login/login2.php on line 9

    Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/doraqnet/public_html/views/login/login2.php on line 9

    Notice: Undefined variable: password in /home3/doraqnet/public_html/views/login/login2.php on line 10

    Warning: include_once() [function.include-once]: Unable to access app/models/login_Model.php in /home3/doraqnet/public_html/views/login/login2.php on line 20

    Warning: include_once(app/models/login_Model.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/doraqnet/public_html/views/login/login2.php on line 20

    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'app/models/login_Model.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/doraqnet/public_html/views/login/login2.php on line 20

    Warning: require() [function.require]: Unable to access libs/login_Model.php in /home3/doraqnet/public_html/index.php on line 8

    Warning: require(libs/login_Model.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/doraqnet/public_html/index.php on line 8

    Warning: require() [function.require]: Unable to access libs/login_Model.php in /home3/doraqnet/public_html/index.php on line 8

    Warning: require(libs/login_Model.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/doraqnet/public_html/index.php on line 8


    ضمناً تو آفلاین هیچ مشکلی نداره

  7. #7

    نقل قول: مشکل در فایل Auth.php

    ادرس دهی فایل هارو بررسی کن.تو صفحه ی login2 متغیر username رو بررسی کن وضعیتشو.
    تو کدت دیدم تو متد ها ob_end_flush قبل از هدر گذاشتی.این رو در page اگر جایی استفاده کردی آخر بذار تا قبل از هدر چیزی نفرسته.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Louai_M
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شادگان
    پست
    297

    نقل قول: مشکل در فایل Auth.php

    بازهم موقع لاگین این خطا را میگیره
    کد HTML:
    Notice:  Undefined variable: username in /home3/doraqnet/public_html/views/login/login2.php on line 9
    
    Warning:  mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'doraqnet'@'localhost' (using password: NO) in /home3/doraqnet/public_html/views/login/login2.php on line 9
    
    Warning:  mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/doraqnet/public_html/views/login/login2.php on line 9
    
    Notice:  Undefined variable: password in /home3/doraqnet/public_html/views/login/login2.php on line 10

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Louai_M
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شادگان
    پست
    297

    نقل قول: مشکل در فایل Auth.php

    دوستان کسی نیست کمک کنه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در فایل Auth.php
    نوشته شده توسط Louai_M در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 اسفند 1392, 14:25 عصر
  2. سوال: مشکل من با آپلود فایل در PHP
    نوشته شده توسط amin7x در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1391, 00:56 صبح
  3. سوال: مشکل در نمایش فونت های فارسی داخل فایل های php
    نوشته شده توسط iman65 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1390, 07:08 صبح
  4. مشکل در فراخوانی فایل global.php در cms دیگر !
    نوشته شده توسط alasht در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 22:12 عصر
  5. مشکل در upload کردن فایل های php
    نوشته شده توسط azad20 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 11 بهمن 1384, 17:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •