نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سیلوررایت؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    74

    سیلوررایت؟

    با سلام به همگی دوستان.
    چند تا مشکل:
    اول اینکه چه جوری می شه از Jquery در سیلوررایت استفاده کرد؟
    دوم اینکه من می خوام Slideshow درست کنم ولی ابزار مناسبی برای این کار پیدا نمی کنم.
    منو راهنمایی کنین
    با تشکر




  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: سیلوررایت؟

    دوست عزیز، شما ابتدا باید بدونید که سیلورلایت اگر چه سمت کلاینت اجرا میشه ولی یک نرم افزار .net است و در تولید اون نیازی به Javascript و کتابخانه JQuery نیست. سئوالتون نشون میده که اول راه هستید و باید کلی مفاهیم رو برای استفاده از این ابزار یاد بگیرید. در کل سلورلایت نه رویه ASP.NET رو داره نه رویه WPF رو. دنیای خودش رو داره

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    74

    نقل قول: سیلوررایت؟

    مرسی از لطفتون.ولی ما یه سری افکت هار و چه جوری توی سیلوررایت ایجاد کنیم.تازه با سیلوررایت که درست کردن همه چی آسونه نه CSS نه html نه jquery....!
    تکلیف افکت ها چی می شه؟با چه روشی این کار رو بکنیم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •