نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: نمایش یک متن به صورت بالون در کنار منوی استارت ویندوز

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار patrick5053
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    در دل #C
    سن
    36
    پست
    214

    نمایش یک متن به صورت بالون در کنار منوی استارت ویندوز

    سلام من میخوام یه متن رو در کنار منوی استارت ویندوز به صورت بالون نشون بدم و بعد از چند دقیقه خودرکار بسته بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار patrick5053
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    در دل #C
    سن
    36
    پست
    214

    نقل قول: نمایش یک متن به صورت بالون در کنار منوی استارت ویندوز

    کسی نمیتونه کمک کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار patrick5053
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    در دل #C
    سن
    36
    پست
    214

    نقل قول: نمایش یک متن به صورت بالون در کنار منوی استارت ویندوز

    ممنون از این همه کمک.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نمایش یک متن به صورت بالون در کنار منوی استارت ویندوز

    خواهش میکنم دوست عزیز من سرچ کردم توی سایت اینم اگه بزنی توی سایت جستجو میکنه اگه زحمتی واستون نباشه
    https://barnamenevis.org/search.php?searchid=2744316
    و یه لینک دیگه:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...6+%D9%87%D8%A7

    و :

    https://barnamenevis.org/showthread.p...6+%D9%87%D8%A7

    و:

    ... بقیش رو هم خودت بگرد

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: نمایش یک متن به صورت بالون در کنار منوی استارت ویندوز

    منظورت کنار ساعته یا دقیقا کنار منوی استارت

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: نمایش یک متن به صورت بالون در کنار منوی استارت ویندوز

    با سلام

    از کنترل نوتیفکشن خود دات نت استفاده کن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار patrick5053
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    در دل #C
    سن
    36
    پست
    214

    نقل قول: نمایش یک متن به صورت بالون در کنار منوی استارت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط golestan1 مشاهده تاپیک
    منظورت کنار ساعته یا دقیقا کنار منوی استارت
    کنار ساعت رو بلدم ، سمت چپ مانیور میخوام باشه

    نقل قول نوشته شده توسط علی متقی پور مشاهده تاپیک
    با سلام

    از کنترل نوتیفکشن خود دات نت استفاده کن
    بیشتر راهنمایی کنید لظفا

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار patrick5053
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    در دل #C
    سن
    36
    پست
    214

    نقل قول: نمایش یک متن به صورت بالون در کنار منوی استارت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    خواهش میکنم دوست عزیز من سرچ کردم توی سایت اینم اگه بزنی توی سایت جستجو میکنه اگه زحمتی واستون نباشه
    https://barnamenevis.org/search.php?searchid=2744316
    و یه لینک دیگه:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...6+%D9%87%D8%A7

    و :

    https://barnamenevis.org/showthread.p...6+%D9%87%D8%A7

    و:

    ... بقیش رو هم خودت بگرد
    این کار رو بلدم ولی نمیخوام کنار ساعت باشه میخوام همین کار سمت چپ مانیتور اجرا بشه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نمایش یک متن به صورت بالون در کنار منوی استارت ویندوز

    خوب شما میتونید کدی بنویسید که ابعاد دسکتاپ رو براتون بدست بیاره سپس گوشه سمت چپ رو پیدا کنی یعنی پوزیشن محلی که مخوای اونجا نمایش بدی رو ست کنی سپس یه فرمی که خودت طراحی کردی رو اونجا نمایش بدی .. این کار بستگی به خلاقیت خودت داره . اگه همیشه منتظر پیروی از یه سری قوانین و روش های قبلی باشی همیشه گیر میکنی. من خیلی از کارام رو با روشای من درآوردی حل میکنم. حتما نباید که بالون باشه میتونی فرمی طراحی کنید زیباتر از بالن. در ضمن در باره مختصات هم یه سرچی بزن که پنجره ها در کجای صفحه لود بشن و از همه مهمتر الویت این بالن تو بالای همه ی پنجره ها باشه . اگه مشکلی بود در خدمتم....

  10. #10

    نقل قول: نمایش یک متن به صورت بالون در کنار منوی استارت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    خوب شما میتونید کدی بنویسید که ابعاد دسکتاپ رو براتون بدست بیاره....
    جوابی که دادی خیلی خوب و به جا بود. ولی اسمش رو نزار من درآوردی. بگو خلاقیت

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    55

    نقل قول: نمایش یک متن به صورت بالون در کنار منوی استارت ویندوز

    از radDesktopalert مال شرکت تلریک استفاده کن

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار patrick5053
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    در دل #C
    سن
    36
    پست
    214

    نقل قول: نمایش یک متن به صورت بالون در کنار منوی استارت ویندوز

    دوستان جوابهای خوبی میدید ولی سعی کنید به نحوی بگین که ما هم بتونیم اجرا کنیم
    من اگر فرمی رو طراحی کنم و با مختصات سمت چپ نمایش بدم به محض اینکه پیامی رو
    به کاربر بده بلافاصله فکوس به اون فرم منتقل میشه و موجب کار کردن بیشتر موس میشه
    و در نهایت نارضایتی کاربر.
    دوستان لطف کنید بهتر توضیح بدین. ممنون.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نمایش یک متن به صورت بالون در کنار منوی استارت ویندوز

    فکر کنم میشه فوکوس رو به پنجره والد برگردوند.البته به نکته خوبی اشاره کردی تا حالا فکر اینجاشو نمیکردم و لی میتونم بگم که میشه براش یه راه حلی پیدا کرد . دوستای دیگه اساتید من میشه شما هم توی این تایپیک شرکت کنید میدونم که می تونید کمک خوبی بکنید....

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: نمایش یک متن به صورت بالون در کنار منوی استارت ویندوز

    این یه کد سادس واسه آغاز اون چیزی که می خواید


    یه توضیحاتی بدم که می شه رزلوشین صفحه رو هم بدست آورد و منم این کارو کردم تو کلاس getresolution و می شد از اون برای رزولیشن استفاده کرد و اونو به create form پاس بدیم اونش دیگه کاری نداره خوب بهر حال یه نمونه قرار دادم که خودش گویا همه چی هست اگه کسی سئوالی داشت من در خدمتم

    http://uploadboy.com/ynydmuda7f1s.html

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار patrick5053
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    در دل #C
    سن
    36
    پست
    214

    نقل قول: نمایش یک متن به صورت بالون در کنار منوی استارت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    این یه کد سادس واسه آغاز اون چیزی که می خواید


    یه توضیحاتی بدم که می شه رزلوشین صفحه رو هم بدست آورد و منم این کارو کردم تو کلاس getresolution و می شد از اون برای رزولیشن استفاده کرد و اونو به create form پاس بدیم اونش دیگه کاری نداره خوب بهر حال یه نمونه قرار دادم که خودش گویا همه چی هست اگه کسی سئوالی داشت من در خدمتم

    http://uploadboy.com/ynydmuda7f1s.html
    دوست عزیز این رو با چه ورژنی نوشتی چون من با نسخه 2010 نتونسم بازش کنم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: نمایش یک متن به صورت بالون در کنار منوی استارت ویندوز

    میخوایی فرمت کنار دکمه استارت بیاد ؟؟؟؟
    بفرما :
            private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)        {
    this.Location = new Point(0,Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height - this.Height);
    }

    تموم شد رفت .. !!!
    یه +20 یا +30 هم به اخرش اضافه کنی و تاپ ماست فررمتم ترو باشه اصلا میاد روی خود دکمه استارت ... !!!
    و من الله توفیق

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش متن به صورت چند خطی
    نوشته شده توسط naser_feb8646 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 شهریور 1387, 20:37 عصر
  2. سوال: نمایش متن به صورت پاراگراف با کنترل های وب
    نوشته شده توسط saeidgab در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1387, 22:28 عصر
  3. مشکل در نمایش متن به صورت تکست
    نوشته شده توسط yavari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مهر 1386, 19:44 عصر
  4. نمایش متن به صورت متحرک
    نوشته شده توسط hosseintaheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1383, 07:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •